Merhaba gamersfirst sitesine girdiğinizde reklamlardan ücretsiz g1 alabilirsiniz diyor ben denedim 700+ verenden bi sürü kontörüm gitti ama sadece ücretsiz g1 lerden 12 alabildim yardım edin lütfen
Onlar Bellirli Bir Süre Sonra Puan Olarak Geliyor Gelirler.(Reklamların Altında Süreleri Var)
Bilmediğin şeyleri deneme.!
bekledim ama olmadı bişeyler ters oldu sanırım anlamadım gitti kontörlerim - 16
Spiele mit um ein neue Macbook Air z...Completions: 0
Offer ID: 57545456Completions Allowed: 1 --
Viewed: 01/30/11 11:12amG1Credits: 747Status: VIEWEDREPORT PROBLEM
böyle diyor ID yi deiştirdim bişeyler olmasın diye

evet mantıklı bilmediğimiz şeyleri denememeliyiz
Türkiye reklamlarında pek reklam yok malesef ama yabancı çıkışlı IP kullanırsanız baya reklam çıkıp g1 kazanabiliyorsunuz.
Detay sormayın çok uğraştırıyor , denemeye değmez.
zaten Trde değilim ben hepsi almanca yeteri kadarda almancam yok anlamadım tek bildiğim bu ay biraz sıkıntım olucak 20 kontör almam gerekli ki 4 kontör kalsın anlamadım gelse g1 tamam ama gelmedi ama kontör gitti siteye sorsam birşeyler yapabilirlermi?
(01-30-2011 11:20 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Türkiye reklamlarında pek reklam yok malesef ama yabancı çıkışlı IP kullanırsanız baya reklam çıkıp g1 kazanabiliyorsunuz.
Detay sormayın çok uğraştırıyor , denemeye değmez.
siz aldınızmı peki
Bilmediğin şeyleri denememek bana göre tam bir aptallık. Bilmediğim şeylerin çoğunu deneyerek öğrendim. Herkesinde böyle öğrenebileceğini düşünüyorum.
Oraya vereceğin köntörleri xgametr versen daha iyi olurdu bu reklam işine bende bi ara baktım bir siteye üye oldum fakat ortada g1 yok deneme bence.Ticket atmayı denesen belki olur.