Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: HERKEZDE OLAN HATA ÇÖZÜME KAVUŞSUN ARTIK...!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKEZE İYİ OYUNLAR DİLERİM.
WARROCK'UN İLK OYUNCULARINDAN BİRİYİM.VE YAKLASIK 1 HAFTADIR OYUNU OYNAYAMIYORUM İŞTE SORUN :

OYUNA TIKLIYORUM "OK" TUSUNA BASIYORUM "GAME START" DEDİKTEN SONRA HACKSHİELD DOLUYOR VE SONRA HİÇBİRŞEY OLMUYOR.

1-OYUNU 10 KEZ SİLİP YÜKLEDİM OLMADI
2-BÜTÜN UPDATELERİ YAPTIM OLMADI.
3-CFG VERSİON AYARLARI YAPTIM OLMADI
4-ANTİVİRÜS KAPATTIM OLMADI
5-IP DEĞİŞTİRDİM OLMADI

DAHA NE YAPAYIM... TEŞEKKÜRLER İLGİNİZ İÇİN.
Alıntı:arkadaşlar hallettim.çözümü format atmak ve kaliteli bi siteden indirmekle buldum.oda CNET.herkeze teşekkürler
bIRAK OYUNU Big Grin
Warrock / Data / HShield / Uptade / autoup.exe den uptade yaptırıp girmeyi dene .
Büyük harfler kullanmak yasaktır.

Lütfen yazınızın sadece baş harflerini büyük harfler kullanarak yazınız.
Bilgisayarına format atarken Local Disk: D (Yerel Disk : D) ye de format attın mı?
Pek ilgilenemicem şu an müsait değilim fakat

http://www.warrocktr.com/WarRock adlı linke gir ordaki hs klasörünü tek tek indir
Madem herşeyi yaptın olmadı bırak oyunu .. Ben de yakınım zaten o devreye..!
Formatta bile düzelmiyorsa oyunu indirdiğin kaynak sorunludur GamersFirst sitesine girip GamersFirst Live programının güncel sürümünü indir oradan yüklemeyi dene birde açık antivirüs felan varsa yükleme + güncelleme bitene kadar pasif duruma getir.
arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için.uğraşıcam artık bi şekilde.çözüm bulursam burda konu açarım.
Referans Adresler