Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xGametr Metin2 Hakkında Bir Sorum Olacak..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkler Ben Metin2 için "M" çeksem oyunda hemen pazar kurup çekerlermi yoksa online olmaları mı gerekiyor ?? Çekenler yazarsa sevinirim..!
ben oynadığımda online olduklarında veriyorlardı ki çalışma saatleri sitede yazıyor o saatler arasında alırsan 5-10dk içinde veriyorlar
tSK EDERM PAZAR KURARKEN YAZMAM GEREK BIR SEY WAR MI PAZAR ADINA ? VE NERDE PAZAR KURAYIM ORTADA MI TAM ?
benim bildiğim diğer sitelerde ch3 shinsoo ve pazar adıda nickinle kaç m çektiğin olurdu
(01-29-2011 08:53 PM)cakirsefa Yazılan: [ -> ]tSK EDERM PAZAR KURARKEN YAZMAM GEREK BIR SEY WAR MI PAZAR ADINA ? VE NERDE PAZAR KURAYIM ORTADA MI TAM ?

sitenin m satış bölümünde yazıyodu o Smile en son kırmızı bayraktı onu canlı destekten hallediceksin nickini falan vericeksin pazar adını vericeksin ona göre çekicek
(01-29-2011 09:01 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]benim bildiğim diğer sitelerde ch3 shinsoo ve pazar adıda nickinle kaç m çektiğin olurdu

oke saol.. Smile
(01-29-2011 09:04 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(01-29-2011 08:53 PM)cakirsefa Yazılan: [ -> ]tSK EDERM PAZAR KURARKEN YAZMAM GEREK BIR SEY WAR MI PAZAR ADINA ? VE NERDE PAZAR KURAYIM ORTADA MI TAM ?

sitenin m satış bölümünde yazıyodu o Smile en son kırmızı bayraktı onu canlı destekten hallediceksin nickini falan vericeksin pazar adını vericeksin ona göre çekicek

Tm Tsk Ederim..! Smile
Pazar kur adı önemli değil pazar kurdum de çekiyorlar basit Smile
Ben şöyle bir göz attım da teslim yerıdne kırmızı bayrak dıyor o dıkatımı cekti mesela ben m çekicem ama orda bıtek kırmızı bayragı secebılıroz ama ben karakterimi oluştururken mavi bayragı seçtim nasıl olucak?
Sitede nasıl M çekileceği yazıyor ve online destek hattına bağlanıp 'İlk kez M alacağımda bir yardımcı olurmusunuz' demende yeterliydi Smile. Zahmet etmeseydin buraya konuyu açarak neyse Big Grin
Referans Adresler