Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: The Worlds Hardest Game Hilesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba, herkese kolay gelsin. The World's Hardest Game isimli flash oyunda bir boşluk yakaladım. Arkadaşlar oyun aslında o kadar zor bir oyun değil ben uğraşarak 18. seviyeye geldim. Fakat açık buldum. Şans eseri. Oyunu açıyoruz. Play game dedikten sonra herhangi bir yerde sağ tık yapıyoruz. Ordan settings(ayarlar)ı seçiyoruz. Daha sonra microphone a geliyoruz. Sonra o asağı doğru siyah işaret olan yere sag tık yapıyoruz play diyoruz ve oyunu bitiriyoruz. İsmimizi yazıp submit score diyoruz ve resmi sitesinde birinciyiz. Video upload etmeyi bilsem videola açıklıcaktım ama ancak bu kadar oldu. Elimden gelen bu. Yardım edebildiysem ne mutlu bana.
http://www.addictinggames.com/theworldshardestgame.html
Bi kerede şu oyunları bileğinizin hakkıyla oynayın arkadaş !
Bileğimin hakkıyla 18. seviye. Sıkılıyor insan flash oyunlarda. Ben WR den sıkılınca arada takılıyorum öyle flash oyunlara falan boşluk yakaladım şans eseri. Bir dene en azından sitede 1. olarak ismin gözükmüş olur.
sitede ismimim gözükmesini isterim ama oyunu legal yollardan bıtırerek ..neyse uzatamaya gerek yok
Haklısın.. Ben sadece denemek isteyenler için paylaştım. Bide video paylaşmayı bilsem.
Var mı böyle bi saçmalık ya hata ya bak yaparken kahkaha attım. :D
Oldu ama dimi? Video koyabilsem göstercem de bilmiyorum koyamamıyorum. Yardımcı olursan sevinirim.
Kendin El Emeğiyle Oyna Zevkine Oyna Daha İyi
Helal Big Grin
Paylaşmak istedim isminin sitede çıkmasını isteyenler buyursunlar yapsınlar diğerlerinin eleştirilerine de saygı duyarım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler