01-28-2011, 11:13 PM
Sayfalar: 1 2
Sherlock
01-28-2011, 11:23 PM
Tarayıcının bugu tarzı bi' şey mi acaba -.-
01-29-2011, 12:02 AM
bana böyle bişey olsa herhalde 1level boş çara düşerim 

01-29-2011, 12:44 AM
Bunun aynısını Knight'ta yaşadım
.
59 Lvl asasım dc yemişti o sıradada event vardı sanırım veya clan beni bekliyordu. Charıma normal giriş yaptım server'a tıkladım. Normalde El Morad'ım ve sağdaki char asasım ama Karus geldi ve ortaya direk 64 lvl Shelli, Priest İmpactli(light parlıyordu), Chitin shield'li bir priest geldi
. İnanılması çok zor ama o şokla Enter'a basmak aklıma gelmedi direk Alt+F4 yaptım
. Nick'ide benim yazdığım nicklerden çok alakasızdı. O an nasıl oldu ama bir harf veya bir sayı ile başka bir charda buldum kendimi. İnanılması çok zor kesinlikle büyük bir hata milyonda bir olan birşey gelmiştir belki bana. ID ile Şifrenin bu kadar yakın olmasına inanmıyorum
.59 Lvl asasım dc yemişti o sıradada event vardı sanırım veya clan beni bekliyordu. Charıma normal giriş yaptım server'a tıkladım. Normalde El Morad'ım ve sağdaki char asasım ama Karus geldi ve ortaya direk 64 lvl Shelli, Priest İmpactli(light parlıyordu), Chitin shield'li bir priest geldi
. İnanılması çok zor ama o şokla Enter'a basmak aklıma gelmedi direk Alt+F4 yaptım
. Nick'ide benim yazdığım nicklerden çok alakasızdı. O an nasıl oldu ama bir harf veya bir sayı ile başka bir charda buldum kendimi. İnanılması çok zor kesinlikle büyük bir hata milyonda bir olan birşey gelmiştir belki bana. ID ile Şifrenin bu kadar yakın olmasına inanmıyorum01-29-2011, 01:56 AM
Böyle birşey bana KO da olmuştu.Yeni sistem geliceği sıralarda hemde.Sanırım champer 3 ün hazırlıklarından kaynaklanıyor bu.KO da da yeni sistem geldiğinde olmuştu bana.Bi başka char gelmişti...Sanırım ondan dolayı.
Sayfalar: 1 2