Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Uzaylılar aramızda!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Siz şimdi uzaylılar yok mu diyorsunuz? O zaman bu fotoğraflara dikkatli bakın!

[Resim: 799A6A6D0681D72CFE77BC8573D0.jpg]

İnanması güç gelse de, koskoca evrende yalnız olduğumuzu düşünmek fazla saf bir düşünce değil mi? Uzaylılar aramızda olduklarını bize belli etmeye çalışıyor sanki. Tam da 2012'ye yaklaşırken, acaba dünyamızı ele geçirecekler mi diye çaktırmadan tırnaklarımızı yerken, gökyüzünde yıllardır defalarca görülen kimliği belirsiz uçan cisimlere yani UFO'lara bir kez daha göz atmakta fayda var... Bugüne kadar yüzlerce, binlerce kez görüntülendiler. İçlerinden en çok konuşulanları seçtik sizin için!

İyi bak bakalım dünyalı, onlar gerçekten dost mu dersin?

Kaynak
Uzaylıların Dünyaya geleceği tarih 2010 sanırım veya 2011. Ve ilk durakları moskova olacakmış. Amaç dünyalıların uzaylıları tanıyıp onlar samimiyet kurması. Elbette gelicekler bas bas bağırıyolar 2011 2012 2018 e kadar gelicekler mutlaka

Bana göre uzaylıların gelmesi artık yakın çağ'ın bitip başka bir isimle yeni bir çağ'ın oluşması gerektiğine inanıyorum

Tek merak ettiğim şey şu. Acaba bu kadar ufo gözüküyorda hiç biri bir iniş yapmaz mı ya ?. Resimlerse hiçte uzaktan görünür gibi değil yani aramızda az uz mesafelerle çekilmiş fotolar sanki. Taa 1950 lilerden beri görülüyorlarmış. Ama fark ettiyseniz hep amerika kıtası ve alt bölgelerde görülmüş bu ufolar. Yani anlıycağınız dünyadaki sağ taraftaki karalara hiç gelmemişler. Amerika kıtasının olduğu bölgeler ve alttaki diğer ülkelerde görülmüş.
Not: 2012 yılında karanlık çağ'a ilk adımı atacağız, bu da yeni bir başlangıç demek. Uzaylılar ile aynı dünyayı paylaşmaya hazır olun!
Girer girmez dikkatimi çekti baktım bütün fotoğraflara .

Var mı yok mu konusunda kararsızım Smile
wuw Tüylerim diken diken olduSadSad
Beyler yeter artık bu 2012 sendromunuz. Nerdeyse her insan da bu 2012 sendromu başladı. Yok dünya yok olacak yok istila edilecek vs vs...

Tamam bu koskoca evrende yalnız değiliz ona inanıyorum ama yok da her fırsatta 2012 bir şeyler olacak demeyin artık.
Bence uzaylılar var ama 2012 falan onlara çok inanmıyorum...
Elbet var bu kadar büyük evrende tek başımıza olmamız imkansız zaten Smile
Maya takvimi 2012 de bitti çünkü takvimi yazan bilge öldü ahada size açıklama teorisi kıyamet 3058 yılında filan anca kopar. Uzaylılara gelince,faydalı olmayacaklarsa gelmesinler arkadaş.
bencede vardır,Kur'an da geçiyomu acaba böyle birşey
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler