Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bağlantı Kopması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bir süredir serverdan bağlantı kopması sorunu yaşıyorum. Bu süre değişiyor. Bazen 10dk, bazen 30dk. Modem yanımda, bağlantı koptuğu anda modeme baktığımda dsl ışığının yanıp söndüğünü ve act nin tamamen söndüğünü görüyorum. Ve birkaç saniye sonra tekrar yanıyor ışıklar. Bir ara benim bağlantımla ilgili olabilir mi diye düşündüm ama sadece wr oynarken oluyor. Bu da ilginç bir durum. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Genel bir sorun mu yoksa sadece bende mi var merak ediyorum. Oyunda lag olduğunda meydana gelen kopmaların oyundan olduğu anlaşıyor zaten ama oyunda lag gibi bir durumda yok şu an. Ne yapılabilir? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...
Benimde adsl düğmemim bozulmasından sonra bu olaylar oldu. Aylar oldu hatta. Online oyuna girdikten sonra belli bir süre sonra internet kopuyor geri geliyor değil mi ?. 1-2 kere oluyor bu. Ya bu ttnetten kaynaklanan birşey yada adsl le ilgili
(01-27-2011 09:34 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Benimde adsl düğmemim bozulmasından sonra bu olaylar oldu. Aylar oldu hatta. Online oyuna girdikten sonra belli bir süre sonra internet kopuyor geri geliyor değil mi ?. 1-2 kere oluyor bu. Ya bu ttnetten kaynaklanan birşey yada adsl le ilgili

Evet aynen öyle. Bir an kopuyor ve bir kaç saniye içerisinde geri geliyor. Tabi bu bir kaç saniye sunucundan düşmeye yetiyor. Bu akşam ben bu sorunu 3-4 kez yaşadım. spliter kablolarıyla fln da oynadım acaba gevşeme var mıdır diye ama yine fayda etmedi. Yarıyıl tatilinde premium almayı planlıyordum ama durum böyle olursa premium falan alınmaz. Benim modemimde bir sorun olduğunu sanmıyorum ama bilemem. Birçok ihtimal var. Aynı sorunu hala yaşıyor musun?
aynennn bu sorun bendede var aynısı diyebilirim mesela şuanda gitti sadece modemin ADSL ışığı gidiyor 1 dakika içinde geri geliyor süre değişiyo ama sunucu kopuyor ondan sonra oyuna giremiyorum game start gelmiyor bende anlamadım şua giremiyorum mesela Angry Allah aşkına şuna bi çözüm bulsunlar ya
(01-27-2011 10:16 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]aynennn bu sorun bendede var aynısı diyebilirim mesela şuanda gitti sadece modemin ADSL ışığı gidiyor 1 dakika içinde geri geliyor süre değişiyo ama sunucu kopuyor ondan sonra oyuna giremiyorum game start gelmiyor bende anlamadım şua giremiyorum mesela Angry Allah aşkına şuna bi çözüm bulsunlar ya

Aynı sorun sizlerde de olduğuna göre sorun ya warrockta ya da internet sağlayıcısındandır. İnternetiniz TTNET mi?

Sherlock

TTNET'i ara derim , alt yapı çalışması olabilir.
bu sorun bende 2 gündür var internet 10 dakikada bir kopuyo çıldırdım resmen.. Angry bende sadece bende oluyo sanıyodum gerçekten çok fazla sinirlendiriyo beni saç baş yoldurdu bana bu ttnet. AngryAngry
Bazen oyun çok yükleniyor. O yüzden kopmalar yaşanıyor nedeni o olabilir dostum.
(01-27-2011 09:32 PM)FataL Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bir süredir serverdan bağlantı kopması sorunu yaşıyorum. Bu süre değişiyor. Bazen 10dk, bazen 30dk. Modem yanımda, bağlantı koptuğu anda modeme baktığımda dsl ışığının yanıp söndüğünü ve act nin tamamen söndüğünü görüyorum. Ve birkaç saniye sonra tekrar yanıyor ışıklar. Bir ara benim bağlantımla ilgili olabilir mi diye düşündüm ama sadece wr oynarken oluyor. Bu da ilginç bir durum. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Genel bir sorun mu yoksa sadece bende mi var merak ediyorum. Oyunda lag olduğunda meydana gelen kopmaların oyundan olduğu anlaşıyor zaten ama oyunda lag gibi bir durumda yok şu an. Ne yapılabilir? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Bu problemi genellikle online oyun oynarken yaşarsın. Çünkü zaten bir sitedeysen o siteyi refreshlemediğin takdirde böyle bir sorunu farkedemezsin. Bu sorun genellikle oyuna fazla oyuncu katılmasından oluyor. Zaten Türkler çok oynadığı için genellikle server hep dolu oluyor. Fakat anlayamadığım ise çok sık olması. 10 dk diyorsun. 10 dk kısa bir zaman diyebilirim. Benim arkadaşımda aynı sorunu yaşadı. Bir süre sonra kendiliğinden düzeldi. Şuanlık bişey diyemeyeceğim fakat sorunun sunucuya fazla yüklenmeden kaynaklandığını düşünüyorum..
(01-29-2011 12:07 AM)y1g4s97 Yazılan: [ -> ]
(01-27-2011 09:32 PM)FataL Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bir süredir serverdan bağlantı kopması sorunu yaşıyorum. Bu süre değişiyor. Bazen 10dk, bazen 30dk. Modem yanımda, bağlantı koptuğu anda modeme baktığımda dsl ışığının yanıp söndüğünü ve act nin tamamen söndüğünü görüyorum. Ve birkaç saniye sonra tekrar yanıyor ışıklar. Bir ara benim bağlantımla ilgili olabilir mi diye düşündüm ama sadece wr oynarken oluyor. Bu da ilginç bir durum. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Genel bir sorun mu yoksa sadece bende mi var merak ediyorum. Oyunda lag olduğunda meydana gelen kopmaların oyundan olduğu anlaşıyor zaten ama oyunda lag gibi bir durumda yok şu an. Ne yapılabilir? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Bu problemi genellikle online oyun oynarken yaşarsın. Çünkü zaten bir sitedeysen o siteyi refreshlemediğin takdirde böyle bir sorunu farkedemezsin. Bu sorun genellikle oyuna fazla oyuncu katılmasından oluyor. Zaten Türkler çok oynadığı için genellikle server hep dolu oluyor. Fakat anlayamadığım ise çok sık olması. 10 dk diyorsun. 10 dk kısa bir zaman diyebilirim. Benim arkadaşımda aynı sorunu yaşadı. Bir süre sonra kendiliğinden düzeldi. Şuanlık bişey diyemeyeceğim fakat sorunun sunucuya fazla yüklenmeden kaynaklandığını düşünüyorum..

Evet olabilir. Neyse ki şuanda bir sorun yok. Yorumlarınız için teşekkürler.
Referans Adresler