Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Game Start Gelmeyenler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Game Start Gelmeyenler için bir çözüm buldum banada gelmiyordu çaresizlikten herşeyi yaptım ve en sonunda yeni bir kullanıcı açtım ver orda wr ye girdim oldu inş sizdede olur
abi ben nası gireceğimi anlamadım daha net anltırmısın...
denetim masası>Kullanıcı hesapları>yeni hesap oluştur
-sonrada başlat> oturumu kapat>kullanıcı değiştir
- sonra ztn yeni bir masaüstü oluyor orda warrock vardır muhtemelern gir ve 2 gb'lik bir şeyin yüklenmesini bekleyin
iyi oyunlar
bir teşekkür yeter
(01-27-2011 09:08 PM)Hip0kraT Yazılan: [ -> ]denetim masası>Kullanıcı hesapları>yeni hesap oluştur
- sonra ztn yeni bir masaüstü oluyor orda warrock vardır muhtemelern gir ve 2 gb'lik bir şeyin yüklenmesini bekleyin
iyi oyunlar
bir teşekkür yeter

2mb Smile
(01-27-2011 09:46 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(01-27-2011 09:08 PM)Hip0kraT Yazılan: [ -> ]denetim masası>Kullanıcı hesapları>yeni hesap oluştur
iyi oyunlar
bir teşekkür yeter

2mb Smile

okadar yazıda onamı takıldın Big Grin
(01-27-2011 11:40 PM)Hip0kraT Yazılan: [ -> ]
(01-27-2011 09:46 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
iyi oyunlar
bir teşekkür yeter

2mb Smile

okadar yazıda onamı takıldın Big Grin

dikkat...beyfendi
Referans Adresler