Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yarın Karne Günü :D :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Eveet Yarın Karne Günü Bokstan önce içini dökmek isteyen varsa diye konuyu açtım Big Grin karneler nasıl
2 Zayıfım var ; fizik,matematik... Onun dışında durum iyi yav B).gif
5.sınıftan beri en iyi karnemi alcam (8.sınıf) 1tane 3, 2tane 4, gerisi 5 Big Grin Big Grin
(01-27-2011 07:51 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]5.sınıftan beri en iyi karnemi alcam (8.sınıf) 1tane 3 2tane 4 gerisi 5 Big Grin Big Grin

6-7-8 demi kötüydü Big Grin
(01-27-2011 07:54 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(01-27-2011 07:51 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]5.sınıftan beri en iyi karnemi alcam (8.sınıf) 1tane 3 2tane 4 gerisi 5 Big Grin Big Grin

6-7-8 demi kötüydü Big Grin

8.sınıfım ben ve 6 berbattı çünkü biryere yeni taşınmıştım yavas yavas alıstım iste Smile
1 zyıf muhasebe bu sene karne iyi ilk defa olaysız bir karne günü geçircem mutluyum Smile
Mete yarın box mu var sizin evde Big Grin
Sormayın KEŞŞŞŞ
Ev Aranıyor Bana Ev Bulun Big GrinARTİSTBig Grin
Notlarımı sunmaktan büyük bir gurur duyarım. Hocalarımız çok iyi. Geçen seneye göre çok daha iyi performanstayım.

Dip Not: Pc'yi kaldırcam bu sene çok çalışcam diyordum ama hergün bilgisayar oynayıpta aynı zamanda çalışarak bu notları aldım DOSTWinkWinkWink

[Resim: adszybc.png]

AAAAAA :O :O Birşey dikkatimi çekti. Matematikten hocanın verdiği sözlü notuyla 52.33 düşüyordu 3 puanla 3 ü kaçıyordum ama sözlümü yükseltim dersim 3 düşmüş Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler