Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yardımınıza İhtiyacım Var !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Ben Bir Gün Warrock Oynyordum Adamın Biri Stanmania İçmeden Silahı Yok Oldu Silah Gitti Koştu Silah Bi Süre Sonra Geri Geldi Bunu Ben Nasıl Yapabilirim ???
Başkalarını izlerken adam takla atarken silahı göremezsin .

Böyle bir şey mi oldu ?
Hayır Adam Koşuyo Silah Bi Çıkıyo Bide Karnına Doğru gidio
ne demek istedigini tam anlayamadım
Oyunda takla atarken SPACE tusuna tas tam shifte bastıktan sonra öyle mi oluyor ?
Hayır bunu öğrenip ne yapcen ? Zaten anlamadım Big Grin
anladım ben. Silahı alırken aşşadan alıyo silahı diyo

eğer AK47 de gördüysen zaten aşşadan alıyo fakat famastan fln gördüysen, LAG girdiğinde oyuna silahı alırken bi sallıyor silahı sonra eline alıyor. onu sen yapamazsın, kimse yapamaz normalde öyle birşey yok Smile

Orda lagdan silahı indirip kaldırıyor fakat biz onu sallıyor olarak görüyoruz.
hee ben anladım Big Grin Beyler bi lag adam varsa takla atınca 1-2 saniyeliğine silah karnından eline geliyor. Yani eline alırken biraz geç alıyor sanırım
lagdan oluyor evet..bende de bazen oyuna ilk girdiğimde görüş normal değil kendimi 1 metre arkadan görüyorum ve sılahın hedefi yok oluyo Big Grin oluyo bazen ilginçlikler lagdan..
(01-27-2011 12:27 AM)statikkk Yazılan: [ -> ]lagdan oluyor evet..bende de bazen oyuna ilk girdiğimde görüş normal değil kendimi 1 metre arkadan görüyorum ve sılahın hedefi yok oluyo Big Grin oluyo bazen ilginçlikler lagdan..

Evet evet. Oyun esnasında onu bir kere yaşadım. Bazende oyun biterken öyle oluyor Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler