Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'a eklenmemiş Silahlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
P90 Silver

M16A4 Silver

ve gerçekten çok şaşırtıcı birşey keşfettim bu silahları oyun dosyalarından bakıyordum ve famas turkey'de buldum isteyen kendi bilgisayarından baksın

\GamersFirst\War Rock\texture\Weapon\3rd_Weapon\3rd_famas_TR.dds

ve famas gold'da var orada bakarsanız.
(Hatta oyun dosylarıyla oynansa normal famas yerine famas tr'de görebilirsiniz ama yasak)
Scorpion Nickel
Mp5 Gold(Bildiğiniz 3.slot ilk silah olan mp5)
SSG Silver
Tar21 Gold
P90 bir zamanlar vardı sanki SadSs.gif
Oyundaki cephaneliklerin bütün hepsinin goldu silver'ı camosu çıkıcak sanırım Big Grin. Gerçeklik dışı birşey olsada en azından bu gold silver ve camoların normal silahlara göre biraz daha +'ları olması gerektiğine inanıyorum. Görüşüme katılanlar ?

Dip Not: MP7A1 Dijital Camo çıkarsa bankaya bizzat ışınlanır paramı yatırırm ilk işim o silahı almak olur Smile. CX4Storm dijital camo'nun sesi yeterince bass'lı ve kulağa çok iyi hitap eden bir ses olduğu için Smile

ayrıcada birşey dikkatimi çekti. M16A4 Silver videosunda adama ateş ederken kanlar çıkıyor. O efekti nasıl yapıyoruz arkadaşlar ? Bloodstain Efect açık ama. Oyunuda En son grafiklerle oynamama rağmen
Bencede gold silahların +lı olması lazım mesela point blank'te öyle... ve her ülkenin famas'ı varmış israilin bile Angry
metal çocuğun dediği gibi hepsinin silverı falan gelmek için ama bence bu silahların damageleri farklı olmicak yani oyuna sadece renk katmak içindir diye düşünüyorum ve olursada 8.slot için belkide ch4te 7.slot için gelebilir Big Grin
Kan kore server'ında çıkıyor.Onun dışında yok.

http://www.youtube.com/watch?v=H1jbxKetD...re=related

videoya bakınız Smile
Bende kore oynuyorum orda bu silahların hepsi var çok güzeller ya winter famasa ve winter mp7a1e bittim valla
(01-26-2011 10:35 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Kan kore server'ında çıkıyor.Onun dışında yok.

http://www.youtube.com/watch?v=H1jbxKetD...re=related

videoya bakınız Smile

Korenin item shoptaki PX'ine baksanıza. Neler var öyle ya Ss.gif. 3 Tane paket gördüm sanki exp sarjor vs'in olduğu paketler
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler