Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: d3vlsd34th, rushmaus, turkishsecurity banned
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
sonunda bildik hackerlarda ban yemeye başlamış
burdan
sabah açılmıştı bu konu genede teşekkürler Smile
nerden gördün hack açtıklarını..bana bi tane ss bul security için benden sana 1200 g1..bulamazsan elini bacak arana alıp kaybol ama
haksız yere adamları banlıyorlar!sizinde sonunuz gelicek opkcılar
(01-26-2011 06:01 PM)pr1est1313 Yazılan: [ -> ]nerden gördün hack açtıklarını..bana bi tane ss bul security için benden sana 1200 g1..bulamazsan elini bacak arana alıp kaybol ama

yaklaşık 1 ayda 68 leveldan 71 level olması yeterlidir herhalde.Bilindik hackerlar dediğinin içinde security olması gerekmiyor. Bug/swap/hack/opk da kasılma bunların hepsi illegaldir ve sonucu bandır.İster yeni yapmış olsun ister 5 ay önce yapmış olsun.HEPSİ BAN YİYECEKTİR.

turkishsecurity eğer temiz olsaydı 10.12.2010 tarihinden 14.01.2011 tarihine kadar çat diye level alamazdı 3 level hemde. Ben 68 levelı 21 günde 69 levelı 26 günde geçtim.Ve neredeyse günün 10-12 saati online dı hesabım. ( ki eğer bakarsanız Turkishsecurity'nin 07.01.2011 tarihli skoruna "opk açtığı" net olarak görünüyor veya swap ) .

Saygılar.
evet bunlar zaten hackti iyi olmuş
Boşverin Bu Adamları Alayı Hacker . İyi Oldu Ban Yedikleri ...
(01-26-2011 06:01 PM)pr1est1313 Yazılan: [ -> ]nerden gördün hack açtıklarını..bana bi tane ss bul security için benden sana 1200 g1..bulamazsan elini bacak arana alıp kaybol ama

Gülüm bi' insan devletten boşu boşuna tokat yemez..
(Bkz:A.Balık ^^)
Oh iyi olmuş hepsine. Zaten bu oyunda yıllardır çektiğim ve çok sinirlerimin bozulmasına sebep olan belli nedenler vardır.

Bunlardan 1incisini söylemek istiyorum.

3 baklavalı rütbe ve üzeri lvl olanların hepsinin g...'nin kalktıklarını(arada istisnalar kaynayabilir) düşünüyorum. Hepsinde büyük bir atar büyük bir arkadaş çevresi odadan istediğini atma vede oyunda ilk 10 odada genelde bu arkadaşlarımızın bir çoğu opk bir bölümüde dürüstlükle gameplay yaptıklarını görüyorum. Ama bu kadar yüksek lvl'ların cidden ezici bir hava olduklarını görüyorum. İşte bu yüzdende K2 şirketine binlerce kez dua ediyorum. Allah hepsine böylelerine daha beterini verir inşallah.

Ayrıcada ss de birşey dikkatimi çekti. Orda gopgeneral mi ne var. Onunda banlanması iyi olmuş şerefsiz. 2 gündür onunla siege war yapıyormuşumda haberim yokmuş
Gördümkü burada bazı arkadaşları odamızdan attığımız için kişisel problemlerini ön plana çıkarıp yorum yapmışlar ona istinaden bende bir yorum eklemek gereğinde bulundum. Kurunun yanında yaşta yanar doğanın kanunu böyle değilmi zaten suçu olanlar tabiki cezasını çeksin aynen katılıyorum ama suçsuz olan arkadaşlarda var biliyorum banlanma sebebi olarak arkadaşıma gelen ticket cevaplarını bi görseniz idi şifre verebiliriz bakınız ağzınızla değil afedersiniz kıçınızla gülersiniz vatandaş ( k2 ) demişki 25.01.2011 de arkadaşım olan turkishsecurity opk hack açmış static listeden bakabilirsiniz arkadaşımın o gün yaptığı kd 136 - 128 biz bugüne kadar hep hilecilerle opk cilarla mücadele ettik adamlar kafalarına göre banlıyolar dikkat ediyorum banlananların çoğu bariz suçlu k2 ye katılıyorum ancak suçsuz olanlarda var biliyorum ve buna inanıyorum ama boşunaymış bu oyunda bir hiçmiş o kadar bariz opk ci ve hacker varken insanları neye göre banlıyolar hayretler içinde izliyorum turkishsecurity arkadaşımın sadece 1 tane hatası olmuştur onuda açık yüreklilikle söylüyorum 07.01.2011 tarihinde kartopu kasmıstır dinarı olmadığı için silah almak için bazı karektersiz playerlar gibi hile ile 1-2 milyon dinarı olmadığı için şeytana uymuştur 19 k lık rpg için yanlışı olmuştur buda zaten sitede gözüküyor bakabilirsiniz bunun için banlandıysa şayet gelen ticket neden alakasız k2 tebrik ederim ama adam gibi görevini yapsın madem % 100 hackleri es geçmesin herkesin hesabını dürsün anlaşılan chapter3'e kadar bi hayli oyuncu ban yiyecek eğer bizleride banlayacaklarsa inşallah bir an önce banlasınlarda bu değersiz mantıksız oyuna daha fazla değerli zamanımızı harcamayalım bari bir an önce kurtulalım. Burada yazdığım yoruma alıntı yapacak arkadaşlar varsa yaşı küçük yada yaşı büyük aklı küçük tarzında karektersiz bilgisiz ve mantıksız yorumlarını kesinlikle tavsiye etmem benim yazdıklarımın aksini idda eden bir arkadaş yada arkadaşlar varsa ts me 213.128.85.212 port : 2011 beklerim elinde yazdıklarımın yanlış olduğunu ispat eden kanıtı varsa alnından öperim saygılarımla.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler