Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock ''OK'' Gelmiyor diyenlere.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bazı arkadaşlarımız ''warrock updater yuklenıyor'' ama OK gelmiyor diyorlar. modem adaptörünü çıkarıp 10 sn bekleyip yeniden taktıgınızda sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz.

Hack shield ile ilgili ise ben bu sorunu bütün virüs programlarını kapatarak halletmiştim. Belki sorun yaşayan arkadaşlarımızdada bu şekilde sorun çözülmüş olur.Wink

İyi Forumlar.
biz ona reset atmak diyoruz ama Big Grin her konuda söyleniyor zaten modemine reset at diye
rest atmak modemi kapatıp açmaktir. adaptörü çıkarıp takmak değil
(01-26-2011 05:49 PM)samanyolu2008 Yazılan: [ -> ]rest atmak modemi kapatıp açmaktir. adaptörü çıkarıp takmak değil

benim bildiğim reset atmak öyle modemin arkasındaki düğmeyi kapayıp 7saniye sonra geri açmak Smile
Tamam doğru söylüyorsun ama ben adaptörü (fiş diyeyim) çıkarıp yeniden takmakdan bahsediyorm Smile
(01-26-2011 05:56 PM)samanyolu2008 Yazılan: [ -> ]Tamam doğru söylüyorsun ama ben adaptörü (fiş diyeyim) çıkarıp yeniden takmakdan bahsediyorm Smile

Aynı Şeyden bahsediyoruzda neyse Smile
Aynı şeyden bahsetmiyorsunuz. Adaptörü çıkarmak daha farklıdır her zaman. Örnek vereyim bilgisayarın kasasının arkasındaki düğmeye basıp kapamakla fişi çıkarmak aynı mı? Birinde diğer kablolara elektrik giderken diğerinde gitmez...
Referans Adresler