Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack shıeld sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle herkese k.gelsin arkadaşlar.Bu gün 2 aydan sonra tekrar yukledım oyunu 1 gb pach indirdi.Ve sonra start geldi fakat hack shıeld doluyor ama oyun açılmıyor.Benzer sorun yaşayıp çözmüş yada sorunu bılen arkadaşlar nasıl düzelticeğimi ve tekrar oyuna nasıl dahil olabılecegım konusunda yardımcı olurlarsa sevınırım Wink

Şimdiden teşekkurler.Herkese k.gelsinbeyfendi
3 gundur bu sorunlarla ugrasan yuzlerce kısı oldu oyunda lag yok fakat gırıste bayagı problem oluyor genellıkle modeme resetle cozuluyor yada hıc ugrasma bı kac gun daha gırme Smile
ben modeme res atmama rağmen düzelmemişti sidim ve tekrar yükledim sprun çözüldü
modeme reset atınca bazen düzeliyor bazen ard arda 4-5 kez giirmeyi deneyince oluyor bazen 1 saat içinde normale dönüyor karışık bi durum Big Grin
Modeme reset attım duzelmedı.4-5 kez tekrar tekrar açmayı bırak belkı 100 kere açmısımdr olmadı...
Hala ugrasıyorum olmuyo Big Grin
daha azönce yukledım sılmenn mantıgı yok Big Grin Big Grin

Ama anlaşılan gıremıcerm Big Grin
(01-26-2011 04:03 PM)TUNA Yazılan: [ -> ]Modeme reset attım duzelmedı.4-5 kez tekrar tekrar açmayı bırak belkı 100 kere açmısımdr olmadı...
Hala ugrasıyorum olmuyo Big Grin
daha azönce yukledım sılmenn mantıgı yok Big Grin Big Grin

Ama anlaşılan gıremıcerm Big Grin

şans işi desek daha doğru olur galiba Big Grin
Bi Kerede Bütün Virüs Programlarını Kapatıp Dene istersen. Ben öyLe çözmüştüm.Wink
KAldırdım gene kurdum patch leri atıyo.Bu seferde olmassa......
Referans Adresler