Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 25-01-2011 Ban Listesi !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hala warrock mu oynuyorsnuz Big Grin chapter 3 gelince söyleyinde bi indirip bakıyım nie uğraşıyosunuz anlamıyorum bu oyunla oyun hack kaynıor salak saf kaynıor point blank mis gibi yeni oyun ne hack var ne bişey
r1s1ng aga hackler azaldı baya oyunda arada çıkıyor bir kaç hack ama yakında onlarda kalkar umarım
(01-26-2011 01:34 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]Hala warrock mu oynuyorsnuz Big Grin chapter 3 gelince söyleyinde bi indirip bakıyım nie uğraşıyosunuz anlamıyorum bu oyunla oyun hack kaynıor salak saf kaynıor point blank mis gibi yeni oyun ne hack var ne bişey

hackmi kaldı wr'da ?
(01-26-2011 01:34 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]Hala warrock mu oynuyorsnuz Big Grin chapter 3 gelince söyleyinde bi indirip bakıyım nie uğraşıyosunuz anlamıyorum bu oyunla oyun hack kaynıor salak saf kaynıor point blank mis gibi yeni oyun ne hack var ne bişey

Herkezin Zevki Farklı . Ben Bg Oynuyorum Hiç Hacke Rastlamadım Smile
(01-26-2011 02:16 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]

Herkezin Zevki Farklı . Ben Bg Oynuyorum Hiç Hacke Rastlamadım Smile

bende, hiç hack olmuyor
umarım diğerleride banlanır tebrikler k2 Big Grin
Valla hiçte k2 yi tebrik edemem.Göstermelik iki üç kişi banlamakla olsa bu işler.Resmen sömürüyorlar ve sağlıklı hizmet vermıyorlar.Hackı kaldırmak veya onune geçmek ellerinde.Basit bir oyun da değil.Oynayanı oldukça fazla ama hizmeti çok az.Yani bir iki kişi banladılar diye.Şak şakçılık yapacak değilim.Aslında herkezın bu görüşte olup.Toplu ticketler atılsa.Birşeyler daha hızlı düzelir ama kimse bununla uğraşmıyor. beyfendi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler