Arkadaşlar şu an saat 23:07 ve intnette sorun olmamasına rağmen cannot file version hatası verio patch güncellendikten 10-15 dk sonra böle oldu ve hala giremiyorum sizdedemi böyle?

bendede aynı sorun wardı modeme res attım sorun çözüldü

bendede vardı demin pc kapatıp açtım çözüldü
konu dışı bir soru ama warrock bilgilerimdeki lwl kısmını nasıl değiştiriyoruz? lwl atladım 35 lwl dıye gözüküyor :=( bir çözümü varmı?
(01-26-2011 12:24 AM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]konu dışı bir soru ama warrock bilgilerimdeki lwl kısmını nasıl değiştiriyoruz? lwl atladım 35 lwl dıye gözüküyor :=( bir çözümü varmı?
warrock-stats bahsediyorsan yarını bekle güncellenir, gamersfirst bahsediyorsan hesabına gir çık yap güncellenir
ya arklar ben modeme res attım gene olmadı başka öneriniz varmı?
arkadaşım herkeste aynı sorun var ve önceki konulara bakarsan çoğunun sorunun çözümünü bulduk ve hepside aynı sorun oyunda problem var ve bendede bu hata geliyor merak etme düzelir uğraşmak istiyorum diyosan dns ayarların elle yapılandırılmışsa otomatiğe geçir sonra tekrar dene olmadıysa modemine reset at ki bunu yapınca düzeliyor oda olmadıysa hem pcne hem modemine reset at olmadıysa oyuna sürekli gir çık olmuyorsa yapıcak başka bişey yok bu gün oyuna girmiceksin

Senden 1 önceki konuyu görmüyor musun ?
(01-26-2011 11:25 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Senden 1 önceki konuyu görmüyor musun ?
sende anlama sorunu var herhalde herkes modemine reset atıp oyuna giriyo ama ben bunu yapmama rağmen giremiyorum başka çözümü varsa onu sordum ve saolsun mete söledi çözümleri ama snn gibi artistler oyundaki rütbelerine güvenip anca bulduğu düşük levellara hava atarlar sonra adminlerin gözünü boyadıklarını zannedip kendilerini bişey sanarlar