(01-25-2011 07:11 PM)goldmp7a1 Yazılan: [ -> ] (01-25-2011 07:09 PM)PainKiller-.- Yazılan: [ -> ]Tmp çok seri, tepmez ama mp7a1 teper.Mp7a1 de iyidir ama ben nickel_tmp9 öneriyorum.
mp7a1 teper diyorsunuzda siz tepen silah görmemişsiniz m134, psg, famas gibi
Tmp'ye göre daha çok seker diyoruz adam gibi oku !
benim kendi şecımım mp7a1 scorpion 8 dede gold scorpıon var scorpion istemıosan normal tmp9 kullanmalasın.
(01-25-2011 07:11 PM)goldmp7a1 Yazılan: [ -> ] (01-25-2011 07:09 PM)PainKiller-.- Yazılan: [ -> ]Tmp çok seri, tepmez ama mp7a1 teper.Mp7a1 de iyidir ama ben nickel_tmp9 öneriyorum.
mp7a1 teper diyorsunuzda siz tepen silah görmemişsiniz m134, psg, famas gibi
tmp9 a göre tepiyo abi ikisini karşılaştırdım ben
Sonuca az kaldı arakdaşlar aklımdaki sorunu toparladım.Cevabınızı bekliyorum.Kısaca açıklarsanız da sevinirim
Seçenekler;
-
3.slot ----------
8.slot
1)TMP --------- Tmp Nickel
2)Mp7a1 ------- Gold Mp7a1
3)TMP --------- Gold Mp7a1
4)Mp7a1 ------- Tmp Nickel
3. çünkü TMP alırsan hem medic hem de engineer de kullanırsın.Ama sen eğer engineerde mp7a1 kullancam diyosan 4. yü yap.Diğerleri kötü bence 2 aynı silah...
4.Diyorum benim terciğim ve favorim Scorpion+Nickel Tmp (Muthiş ikili)

3.Tmp9
8.Gold Mp7a1
En uyqunu budur......
Konuya el koyuyorum ve tecrübelerime dayanarak bu kadar bilgi birikimi olaraktan konuya açıklık getiriyorum.
1- Öncelikle 8.slota Gold Mp7a1 Veya Nickel Tmp9 alman birşeyi fark ettirmez. 1inci kural silahı kullanmak önemlidir. Ben uzi alıpta karşımdaki famaslı adamıda alırım. Famas king silah diye herkez kullanıyor ama faması olupta herkezi bozguna uğratabilirim oyun becerilerime göre. Ben ilk 8. Slotta Gold mp7a1 almıştım ve Ortalığı inletiyordum sana öyle söyleyeyim. Her odaya girdiğimde 10 killden fazla yapıyordum. Sonra gold mp7a1 bitti hakkını vere vere kdmi kastım ve Nickel Tmp9 çektim. Ondada aynı şey Gold mp7a1'i aratmadı onlada yine yıkıp geçiyordum ortalığı özellikle sniperdaki adamları almak daha kolay oldu benim için ve şuanda kullanıyorum memnunum. Anlıycağın silahı kullanmak önemlidir silah önemli değil. Gold mp7a1 de alsan nickel tmp9 alsanda eğer iyi bir playersan ikisiylede show yaparsın
2- Ve arkadaşlar tmp9 sekmiyor diyorsunuz. Evet dışardan bakıldığında sekmeyen,karakteristik ve scorpla olsun mp7a1 ile olsun güzel uyum içindedir. Karı-koca misalı. Ama arkadaşlar tmp9'da sekiyor size öyle görünüyor. Çünkü silahı elinize aldığınızda görüntüsü çok aşağıda durduğu için sarsmıyor gibi görünüyor. Ama famas gibi veya mp7a1 in ele alındığı gibi silahın ele alınmış hali biraz yukarda gözükse onunda teptiğini fark edersiniz. Ama tabikide bu birşeyleri belki gösterir ama ben tmp9'un en az seken silah olduğuna inanıyorum