Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xfl00w powerlvl (Yakaladım sessiz kuzuyu)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet arkadaşlarrr neyseki başka bir chardaydım ve benim olduğumu anlayamadı tabikide. Powerlvl yaptığına dair ss lerim var ve OPK yapan kişide belli. Burda bu 2 sini birini hack yapmak + powerlvl, fl00wuda powerlvldan banlatılsın,ilgilenilsin birşeyler yapılsın. Burdaki arkadaşlarımızda floow'a suç atmakta ne kadar haklıymış. Bana gelipte ben opk'da kasılmam falan diyordu.

[Resim: screenshot016opk.jpg]

[Resim: screenshot017opk.jpg]

[Resim: screenshot018opk.jpg]

Buyrun:
[Resim: screenshot019opk.jpg]

Ha bir kerede yapmıştır sanarsınız diye diğer oyununda sslerini çektim
[Resim: screenshot020opk.jpg]

[Resim: screenshot021opk.jpg]

Bana gelipte opk da kasılmam demesin. SS'ler açık ve net. Powerlvl'dan banlanman için ne geliyorsa yapılır inşallah Yarabbim sen yüzümüzü kara çıkartma
1. si ss'lerin üstünde oynadığın için hiçbir işe yaramaz.2. si video kesinlikle daha güvenilir.Bunları yaparsan yardımcı olunacağından eminim.
sanki fotoshop oynasa nolcak nickini gizlemiş sadece
Rütbeyi gizlemiş sanki altında yazmıyor Big Grin
umarız gereken yapılır..
arkadşaım nickimi görürse ne olacak ? Sence bi daha tuzak kurabilirmiyim ?. Biraz mantıksal düşün ve adamın istatisliklerinede bakın yani
Bu kadar ss'si bir arada göremessin Photoshopta bilgisayarımda yok. İstiyorsan ssleri birebir çektiğimi buraya atabilirim. Photoshop bilen arkadaşlarımız eğer doğru ve yalan söylemeden gelip kontrol ederlerse PS olmadığını %100 anlarlar. İnanki photoshop olsa bu forum için bir sürü userbanner imza yapardım. Ama bilgisayarımda ne PS var nede PS biliyorum
flowu zaten sevmezdım iyi oldu Tongue
Bu arada orda bben xfl00w bakıorumda hack acmısım diorsun iyide arkadasım görmionmu orda oluyoruz be Smile
Vay be bana hack diyen ve tw alan adam bu Big Grin sonrada önüne kapağı koydum.
Referans Adresler