Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Karadeniz fıkrası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Mevsim yazdı ve aşırı kavurucu sıcaklar vardı. Temel bir gün öğlen vakti kıyının kenarına gelir etrafında kimsenin olmadığını anlayınca üstünü tamamen soyunup denize atlar çırılçıplak (Big Grin). Temel denizde bol bol yüzerken dursun bunu görür ve sorar.

-Uşağum ne yaptın sen.
-Ha hava çok sıcaktı dursun bende soyundum denize atladım.

Der ve dursun evine gider. Temel belli bir süre sonra denizden çıkacaktır ama baksınki ne olmuş ?. Giysinlerinin hepsini çalmışlar..!. Temel kara kara büyük bi şaşkınlıkla ne yapacağını düşünür ve büyük bi hırs ve korkuyla denizden çıkıp kıyının kenarındaki ağaçtan büyük bi yaprak alır. Yapraklada şeyini kapatır Big Grin. Dursun gelir ve Temel'i görür

-Ula Temel noldu uşağum
-Uşağım sorma denizden çıkacaktım bütün giysilerimi çalmışlar bende etrafta kimse olmayınca çırılçıplak çıktım ağaçtan büyük bi yaprak aldım şeyimi kapattım. Hemen eve gitmem lazım uşağum
-Ula uşağum şeyini niye kapatıyorsun. Yüzünü kapatsana orandan kim tanıyacak. Demiş Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Big Grin güzel
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin fıkralar gecesi falanmı bu gün herkes fıkra yazıyor DOST
(01-23-2011 08:05 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin fıkralar gecesi falanmı bu gün herkes fıkra yazıyor DOST

Aynen Big Grin ne bu Tongue çok güzel fıkra ama Smile
xD xD
Maksat eglence süper fıkra Big Grin
Big GrinBig GrinBig Grin
Referans Adresler