Arkadaşlar bu konuyu tekrar tekrar açtın vs felan yorumlar yapmayın .. Delirme noktasına geldim artık . Evde giriyorum warrocka en fazla 5dk sonra sunucu kopuyor .. Cafede ise herhangi bir sorun yok .. Benim gibi bu sorunu alanlar var mı ? Delircem yoksa yazıcılar felan havada uçuşuyordu az önce !
böyle oyunun ben bıktım artık be 1 haftadır böyle aşırı lag,sunucu kopuyor bune oyunmu oynuyoruz işkencemi görüyöruz çar sürekli bugda kalıyor pc yi resetlemek zorunda kalıyorum,yine oyun gitti girilmiyor server seçme yerine kadar her şey normal sonra tıklıyorum servera girmiyor takılıyo
Sorun genel galiba bendede öle bi sorun var sunucu gidio çar bugda kalıo ttnettenmi acaba ?
banada akşamları oluyor ama warrock oynamıyorum msn de 1 dk 2-3 kere net gıdıp gelıo faceye felan gıremıyorum gırsemde kaldıgım sure en fazla 10-15 saniye anlamadım akşamları bırsyler oluyor net ıme
(01-23-2011 01:54 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Sorun genel galiba bendede öle bi sorun var sunucu gidio çar bugda kalıo ttnettenmi acaba ?
ttnetle alakası yok benimki kablonet 3 kez koptu bugün
Aynen bende de net kopup duruyo. 1 haftadır falan böyle.
Arkadaslar valla ne yapcaz bılmıyorum .. Bu kadar para yatırdıqımız oyundan zevk alamıyoruz ..
Oyunda Cok Lag Var . Durmadan Sunucu Kopuyor

(01-23-2011 01:54 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]böyle oyunun ben bıktım artık be 1 haftadır böyle aşırı lag,sunucu kopuyor bune oyunmu oynuyoruz işkencemi görüyöruz çar sürekli bugda kalıyor pc yi resetlemek zorunda kalıyorum,yine oyun gitti girilmiyor server seçme yerine kadar her şey normal sonra tıklıyorum servera girmiyor takılıyo
Bugdan kurtarmak için başka chardan pm at charına.Lagdan bende bıktım artık.
Başka oyunlara mı yönelsek var mı önerebilceğiniz online oyun..