Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PiiZ Döndü!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Hoşgeldin kardeşiiim, özlemişimiz: )
Hoşgeldin Ege.
Aramıza Tekrar Hoşgeldin Smile DOST
Tekrardan hoş geldin aramıza Big Grin
Herkese teşekkür ederim WTR görmeyeli bayağı değişmiş üyeler artmış inşallah böyle devam eder... Başarılar Volkan, Hasan, Batuhan'a da yeni görevlerindede başarılar dilerim. Yakındada TSye geleceğim. Smile
hoşgeldin Big Grin
(01-23-2011 12:00 PM)PiiZ Yazılan: [ -> ]Herkese teşekkür ederim WTR görmeyeli bayağı değişmiş üyeler artmış inşallah böyle devam eder... Başarılar Volkan, Hasan, Batuhan'a da yeni görevlerindede başarılar dilerim. Yakındada TSye geleceğim. Smile

Teşekkürler . Bayadır modum yeni olmadım Tongue
(01-23-2011 06:20 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]
(01-23-2011 12:00 PM)PiiZ Yazılan: [ -> ]Herkese teşekkür ederim WTR görmeyeli bayağı değişmiş üyeler artmış inşallah böyle devam eder... Başarılar Volkan, Hasan, Batuhan'a da yeni görevlerindede başarılar dilerim. Yakındada TSye geleceğim. Smile

Ulen 5 aydan beri girdiğim yok nerden bileyim artist Big Grin Benim için yenisin. Tongue
(01-26-2011 05:40 PM)PiiZ Yazılan: [ -> ]
(01-23-2011 06:20 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]

Ulen 5 aydan beri girdiğim yok nerden bileyim artist Big Grin Benim için yenisin. Tongue

Dostluklar eskir mi Ege Smile

Ee nasıl gidiyor hayat oyunada geri döndün mü ? Ben bıraktım Warrocku Silkroad Private MYSRO oynuyorum Smile
İyi be Hasan'ım nasıl gitsin aynen devam... Bu sömestrde azıcık girebilirim tek tük. Sonra yaz tatilinde coşucam Smile Yani başlıcam, yine Demircan'la (Murdoc) yoluma devam ederim ilerleriz baya ts'demisin? ts'deysen sömestrde falan girerim konuşuruz. Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler