Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Böyle haysiyetsizler 1000 yılda bir gelir
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
thamugadi de oyun yaparken yenilmeye hazmedemeyen 2 cisim onlar canlı olamıyacak kadar bi haldeler 68-7 oynadıgım oyunu 69-72 yaptılar bu kişiler kara listeyemi alıncak önemi yok herkes ne oldugun görsün bunların
Sen akıllımısın ?

68 - 7 olan skorun, nasılda 69 - 72 oluyor. İnsan çıksam mı diye hiç düşünmez mi. Smile

Ayrıca bu kanıtlar yeterli değiller. K2'nin yapabileceği birşey olacağını sanmıyorum.
2 kill Ss si, bir de kapa hacki yazdın diye banlamazlar o her kimseSmile
Sol üste bakarsanız anlaşılır, kimse bu kadar hızlı öldüremez.
Bana o kadar usta birini gösterin =)
bu bazukacı bencede hacker gibi duruyor ama k2 buna garanti yetersiz kanıt der Sad
(02-02-2010 01:31 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Sol üste bakarsanız anlaşılır, kimse bu kadar hızlı öldüremez.
Bana o kadar usta birini gösterin =)

Eee tabi ki abicim orası öyle.

Ticket gönderilmesi gerekiyorsa gönderilsin bence. Smile
(02-02-2010 01:26 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Sen akıllımısın ?

68 - 7 olan skorun, nasılda 69 - 72 oluyor. İnsan çıksam mı diye hiç düşünmez mi. Smile

Ayrıca bu kanıtlar yeterli değiller. K2'nin yapabileceği birşey olacağını sanmıyorum.

katılıyorum volkana hiçmi çıkmak gelmedi aklına ?? Big Grin
68 kıll yapmısım baseden cıkartmadı ne yapayım bırakıp cıkmammı gerekıyo zor bela 14 kılı base alarak qanitro ile bitirdik bırde bunun neresi yetersiz adam roket atınca okadar bir ateş cıkarmı okadar seri öldürürmü arka arkaya öldürdüğü roket belli o roketle okadar seri ard arda öldürebilirmi düşünmeden dikkatli bakmadan yorum yazmayın sanki böyle heckle karşılaşmadınız görmediniz
O adam hack bende rastladım bi defa neyse 1000 yıl rahatızSmile
(02-02-2010 02:34 AM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]O adam hack bende rastladım bi defa neyse 1000 yıl rahatızSmile

Eheueheh 1000 yıl rahatız evetBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler