Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: herkes nerden buluyor m16a4u?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
beyler bugün kime baksam elinde m16a4 var bunu nerden bulmuş herkes yoksa birtek ben mi bulamamışım Big Grin
alan bir adam söyledi.Lucky shotta 15 sanşye bekleyip basıyomuşsun düzgün silah geliyomuş.Öyle dedi ama en iyisi 10/10 yap koy 12 bin dinar al 15 günlük silahını Big Grin
tabi herkesin parası o kadar yok Big Grin
Lucky shot sayesinde..
Bir adam bana runesofmagic yaz gelir demişti denedim olmuyor Ss.gif
Lucky shot tan almışlardır. Ben çok denedim ama hiç iyi bi silah gelmedi. Ya magnum ya uzi ya da desert eagle. Smile Bence gereksiz. 12k para veriyon 15 günlük kötü silahlar geliyo. Onun yerine git item shoptan hem ucuz hem de istediğin silahı al. Big Grin
(01-23-2011 04:28 AM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]Lucky shot tan almışlardır. Ben çok denedim ama hiç iyi bi silah gelmedi. Ya magnum ya uzi ya da desert eagle. Smile Bence gereksiz. 12k para veriyon 15 günlük kötü silahlar geliyo. Onun yerine git item shoptan hem ucuz hem de istediğin silahı al. Big Grin

Aynen uzi,desert,k1 ve ssg geldi Big Grin
sıg 550 yi seçin oynayın asault silahı oldugu için m16a4 de çıkabiliyor çıkmaz demeyin şansınızı deneyin Big Grin
sig550 yi seçtiğinizde banko m16 geliyor ilk atışlarda Wink
arkdaslar sögle famas veya mp7a1 g36 falan gelmıyormu
Referans Adresler