Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Facebook hakkında şaşırtan gerçekler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Vay be Smile
(01-22-2011 08:28 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Benim saat kaçta uyandığımı nerden biliyor bu artis ?

Kaçta uyandıgın hakkında birşey demiyorlar alican efendi uyandıgında diyor farkındaysan totos.gif
İlginç Smile Ben günde sadece birkaç kere bakarım
Face i sadece video izlemek,fıkra okumak ve birkaç küçük görüşme yapmak için kullanıyorum. Olmasa olur benim için.
(01-22-2011 09:48 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Face i sadece video izlemek,fıkra okumak ve birkaç küçük görüşme yapmak için kullanıyorum. Olmasa olur benim için.

aynen 3 haftadır bakmadım neredeyse bir dün baktım ondada kızın resimlerine baktım bide sohbet ettim kapattım
toplum nereye gidiyor belli değil arkadaşlarımın sosyal mi asosyalmi oluşu artık faceteki paylaşımlarına yapılan yorumlarla ölçülüyo sonunda bi kaçtane benim gibi düşünen adam buldum onlarla geçiniyorum Big Grin
(01-22-2011 09:21 PM)LoLKing Yazılan: [ -> ]
(01-22-2011 08:28 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Benim saat kaçta uyandığımı nerden biliyor bu artis ?

Kaçta uyandıgın hakkında birşey demiyorlar alican efendi uyandıgında diyor farkındaysan totos.gif

Belki uyandığımda değil de uyandıktan 1-2dk sonra bakıyorum ?
adamım
Çok doğru herkes face'de artık.

Face'yi kuran adam duyduğuma göre üniversitedeki arkadaşlarını bulmak için kurmuş. Big Grin

Sherlock

Malesef o dilimlerde ben de varım.
bunu okumakla uğraşacağınıza, gidin The Social Network adlı filmi indirip izleyin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler