Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yalnış hesab premium yükledim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar benim hesabımda 8 yada 7 tane hesabım var; ama biriyle oynuyorum. Ona bronz alacaktım, buldum ,aldım ama istedigim hesaba gitmedi. 1 level olana gitti. Bu preimum'u oynadığım asıl hesabına nasıl gönderebilirim? a

ticket yazdım ve bu cavabı aldım :::::

Thank you for contacting the GamersFirst Payments Support. We appreciate you taking the time to contact us.

We have forwarded this request to the appropriate staff for resolution. Please make note that it may take some time for this issue to be resolved.

We greatly appreciate your patience and your understanding.

Regards,

Dplion
GamersFirst Payments Support
http://www.gamersfirst.com

Paypal Payments Accepted Through Playspan Worldwide! Click Here!

Having Trouble Using Paypal? Click Here! bunun anlamı ne demek yani prem gelcek mi tekrar charıma ?
internette tıcket ornekleri var bi ticket at sorunu çözerler
Bronz pre kodunu yazdığında.Kodu ilk önce tarayıp doğr olduğunugösteriyor sonra onayla(hesaba geçir) butonuna tıklamak gerekiyor.O butonun olduğu yerde char seçimi var.Galiba sen görmedin.
kardes ben almanyada oturuyom .....almanyada benzinlige gidip paysafecard alıyoz onda code war prem al neyle diyo paysafe card isaretliyom sonra codu giriyom orda görmedim galiba Sad
Bu sana yardımcı olacaktır. Bu arada konu başlığı düzenlendi
(03-09-2010 06:51 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bu ticket örneğini sizlerle paylaşmak istedim.

Dear k2,

5 mins ago I activated my KESN code to my account but I don't know why but it seems that I had activated my ESN code to my worng account. I wanted to activate it to XXX level (hangi leveldeki hesabın için istediğin) but somehow it was activated to XXX level (hangi leveldeki hesbına yükleniği) account. I didn't buy any item in 2 level account which's name is XXX (hangi hesaba yüklendiyse onun adını yaz). I would like my gold premium to be activated to my main acc of my G1 which is XXXX(yüklemek istediğin asıl hesabın adı)

It's been only 5 mins till I activated it. Please remove my premium and transfer it to my XXX level(yüklemk istediğinasıl hesabın seviyesi).

And this is my ESN code :

ESN Kodu: xx

ESN Sifre: xx

Sadece 1 kerelik olmak üzere premiumu doğru accounta aktiv ettiler.
Ticket atmayı dene bakalım ama düzelteceklerini pek zannetmiyorum.
kıbrıslı ticket dedigin gibi yazdım ins yardım eder ederse saol...
(01-22-2011 06:07 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ]kıbrıslı ticket dedigin gibi yazdım ins yardım eder ederse saol...

bunu yazdıysan sorun yok =) Hallediyorlar =)
(01-22-2011 06:10 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(01-22-2011 06:07 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ]kıbrıslı ticket dedigin gibi yazdım ins yardım eder ederse saol...

bunu yazdıysan sorun yok =) Hallediyorlar =)

Keşke olsa Smile
niye olmasın =?
Referans Adresler