Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock sonuna çözum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar, bazılarında WarRock Updater'a gelince
(WR'yi açıp OK diyoruz sonra karşımıza çıkan bölüm = WR Updater)
oyuna girmek için "GAME START" a basamıyorlar. Yani buton soluk renk oluyor. Tıklanmıyor..

İŞTE BU SORUNUN ÇÖZÜMÜ..!!!

Arkadaşlar adımları sırayla uygulayın..

1. ADIM WarRock dosyasının içindeki "version.cfg" dosyasını Not Defteri ile açın.

2. ADIM >>
Dosyayı açtık. Karşımıza kodlar çıktı. Şimdi o kodların hepsini silip, verdiğim kodu kopyalayın:

KOD:

Alıntı:
<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 16
Updater = 28
Client = 31
Sub = 2
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

Bu kodları kopyalayın ve oraya yapıştırın. Sonra değişiklikleri kaydedin.

3. ADIM >> WarRock'u açın. WR Launcher açılacaktır. 2 Mb. 'lık bir dosya yükleyecek. Yükleme bitince "OK" deyin.

4. ADIM >> "OK" dedik ve WR Updater açıldı. Şimdi 6 Mb. 'lık bir dosya yükleyecek. Yükleme bitince "GAME START" butonu aktif olacaktır.

Artık "GAME START" butonuna tıklayabiliriz..
ARKASLAR KONU ALINTI BIZZAT BEN DENEDIM 7 DE BASLADIM SAAT 12 HALA DEVAM OYNUYORUM
Benim PC'de şuan rahatlıkla oyuna giriliyor.
Bu hata ile bi'daha karşılaşırsam deneyeceğim.

Teşekkürler.
Millet bunu yaparken o dosyanın her ihtimale karşı 1 yedeğini D sürücünüze kopyalayın...
(02-02-2010 01:00 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Millet bunu yaparken o dosyanın her ihtimale karşı 1 yedeğini D sürücünüze kopyalayın...

EWET ARKASLAR BENDE ÖYLE YAPTIM KUSURA BAKMAYIN SÖYLEMEYI UNUTTUM
(02-02-2010 01:00 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Millet bunu yaparken o dosyanın her ihtimale karşı 1 yedeğini D sürücünüze kopyalayın...

Bence de kesinlikle yedekleyin, teşekkürler bu arada.
DUN SABAHTAN KASMAYA BASLADIM 31 LWL DIM %10 DU AKŞAMA KADAR %45 OLDUM OYUN GİTTİ BUGUN AKŞAM GİRDİM BAKTIM 31 LWL %10 DÜŞMÜŞ SANKI OYNAMAMIŞ GİBİ OYUN TEKRAR KITLENDI GİREMEDİM SONRA FORUM SİTELERİNE BAKTIM BI MOD ARKADAS BU KONUYU PAYLAŞMIŞ ÖNCELIKLE TEREDDUT ETTIM AMA YORUMLAR GELMEYE BASLADIKCA HERKES TŞK EDİYORDU BENDE YAPTIM VE 8 DEN BERİ OYNUYORUM SAAT 00:15 SUANDA
bu olayı biliyorum ama k2nin şartlarında der ki oyun dosyalarından herhangi birini yada bazılarının üzerinde oynamak kesinlikle ban sebebidir der bu olay bu kural içine giriyormu acaba?
Referans Adresler