Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: enj0ythelive BANNED!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bu kişilik bile banlandıya opk odasında kasıp nc yapıp oyunda adam olmuş gibi oynayan herkesle biz sitece çok güzel baş ediyoruz dersini hepsi yavaş yavaş alıyor gerçekten özellikle bu kişiliğin banlanmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler bu adamın buradada kaydı var bana wtr ts sine gelmemi falan söyledi ama 2 lafın 1 i küfür olduğu için burdada küfürle ilgili konu açmak yasak olduğu için ne ss alabildim ne video ama elbet bu açtığım konumu görünce sinirden kuduracak ve şimdiye kadar hacke ve prelere verdiği paranın hepsi boşa gitti!
BUNDANDA GÜZEL BİR DERS OLMAZDI KESİN DERSİNİ ALMIŞTIR AMA YAZIK OLDU LAN O KADAR PARA YATIRMIŞTI HACKE Big Grin ENJ0Y BU AÇTIĞIM KONUMU GÖRÜRSENDE LÜTFEN OYUNDA BANA PM ATMANI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM Big Grin Big Grin
o adam önceden banlanmamışmıydı ?
Aynen Kardes Bu kişilikle 4V4 Atıyorduk Artık Havaları indi opkde kasılıpda şekil yapıyorlar Smile))
yok daha yeni banlandı Big Grin
Ya kimse kırılmasın ama böyle konu açmanıza gerek yok ? Enjoy hakkında maus hakkında bi sürrü konular açıyorsunuz.Bırakın ya sizene adam kastı kastı sonunda ban yedi.Kendi hakkınızda yazsanız hadi eyvallah da gelipde burda milleti çekiştirmeyin. !
yusuf ta forumun ahlak zabıtası olmuş Big Grin
(01-22-2011 01:37 PM)Yu5uF Yazılan: [ -> ]Ya kimse kırılmasın ama böyle konu açmanıza gerek yok ? Enjoy hakkında maus hakkında bi sürrü konular açıyorsunuz.Bırakın ya sizene adam kastı kastı sonunda ban yedi.Kendi hakkınızda yazsanız hadi eyvallah da gelipde burda milleti çekiştirmeyin. !

tmm yusuf kardeş sende haklısında onlar opk la kasarken çok güzel eğleniyodu şimdi bırakta biraz biz onlarla eğlenelim Big Grin
(01-22-2011 02:11 PM)cadsomey Yazılan: [ -> ]yusuf ta forumun ahlak zabıtası olmuş Big Grin

aslında doğru söylemiş. Hack ile oynadıysa hakkını bulmuş gerisini konuşmak pek biri ırgalamaz Big Grin

Sherlock

Game over. Dipsizzz
Suç cezasız kalmaz ne ekersen onu biçersin bu oyunda ilegal işlere bulaşanların hepsi banlanır inşallah.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler