Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock'un yerini tutacak online oyunlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
warrockta ki lag geçene kadar başka bir oyuna başlamaya karar verdim. benim için uygun olan oyun hangisidir?

warrocktaki gibi premium/paralı silahlar olsun
online olsun(hem single hem multiplayer olmasın)
level sistemi olsun

knight, metin 2 tarzı birşey istemiyorum. ilk sevdiğim oyun warrocktu warrocka benzer bi oyun olursa iyi olur. yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
hiç tavsiye etmiyorum ama wolf team neyse bu oyun bir anda herkes bunu oynamaya başladı söylüyorum ama hiç tavsiye etmiyorum Sad
Pb fena oyun değil ama oynanış tarzı beni sarmadı ama warrock'la kapışacak bir online oyun ne yazıkki yok. Olsada oynasak
Wolfteam ve combat arms ama 2 side sarmaz warrock gibi söyliyim.
cross fire de güzel onlıne oyundur mp7a1 vb warrock sılahları var elvellı lagsız guzel bır oyun tavsiyemdir victory.gif
Hiçbir şey Warrock gibi değil. Bu Warrock da eski Warrock değil. Kaldık.
Warrock bahsettiğin klasmana göre iyi bence.PB oynadım bir süre sarmadı.
warrockın yerini tutmaz ama point blankle zaman geçirebilirsin güzel oyundur....
(01-21-2011 09:31 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Warrock bahsettiğin klasmana göre iyi bence.PB oynadım bir süre sarmadı.

Pb dediğin prison break mi ? prison break the conspiracy
(01-21-2011 09:45 PM)brkcn09 Yazılan: [ -> ]
(01-21-2011 09:31 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Warrock bahsettiğin klasmana göre iyi bence.PB oynadım bir süre sarmadı.

Pb dediğin prison break mi ? prison break the conspiracy

Yok dostum =D Point Blank Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler