Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mobil ödeme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Xgametr'de mobil ödeme kapalı olduğu için google amcaya yazdım ve bir kaç site çıktı (siteyi vermiyorum) bulduğum sitede turkcellmobilödeme var sizce bir yamuk olur mu ?
siteyi vermiyosun biz nerden bilelim yamuk olurmu olmazmı alla ala
bence hiç bulaşma yamuk çıkabilir forever ÖZDEN gaptan
hem belli olmaz hemde mobil ödeme afdersiniz daha kazık oluyor xgametr den almanı tavsiye ederim
%70 paranı alıp vermeyecekler daha önceden şahit oldum böyle olumsuzluklara en iyisi xgametr'den normal yollardan almak.
(01-21-2011 08:57 PM)tolgaergün Yazılan: [ -> ]siteyi vermiyosun biz nerden bilelim yamuk olurmu olmazmı alla ala

Site vermek yasak diye biliyorum ?
(01-21-2011 09:07 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Farklı internet tarayıcılarından dene bi.Bende Mozillada açılmıyor Chromeda açılıyor xgametr

Xgametr açılmadığı için değil mobil ödeme olmadığı için victory.gif
(01-21-2011 09:34 PM)brkcn09 Yazılan: [ -> ]
(01-21-2011 09:07 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Farklı internet tarayıcılarından dene bi.Bende Mozillada açılmıyor Chromeda açılıyor xgametr

Kusra bakma yanlış anlamışım. ''Xgametr'de kapalı'' yerine ''Xgametrde Mobil Ödeme kapalı yapılmıyor'' desen daha net olurdu
(01-21-2011 09:53 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]
(01-21-2011 09:34 PM)brkcn09 Yazılan: [ -> ]

Kusra bakma yanlış anlamışım. ''Xgametr'de kapalı'' yerine ''Xgametrde Mobil Ödeme kapalı yapılmıyor'' desen daha net olurdu

Başlıktan anlaşılır sanmıştım ama haklısın victory.gif
xGameTr'Den başka Bir Yere güvenme şayet tanıdıgın değilse..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler