Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tuvalette dikizleme :) (Max Payne)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(01-21-2011 01:41 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]Big Grin ordaki kız olsa anlıcam Big GrinBig Grin

Ayıp Ayıp m045.gifm045.gif
Ah be Big Grin bu oyunu görünce çocukluğuma döndüm 6 yaşıma Big Grin. Özellikle şu kum saati gibi bişeye basıpta max'in o atlayışı ve ateş edici çok süper bişey Big Grin.

Ama şu varki senaryo beni çok ürkütüyordu o zaman. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama o küçük yaşıma rağmen çok bölüm katedip bi yerlere gelmiştim.

İlk bölümde max'in karısı ve çocuğunu öldürüyorlardı sanırım. Yataktada onların cesetleriyle karşılaşıyordu. O öldürme sahnesi kötüydü.

Ve İlerki bölümlerde max bi kiliseye geliyordu ordaki bi kadınla konuşup onunla şarap içiyordu ve max'ten yeşil birşeyler çıkıyordu sanki büyü yapılmış gibi. Ve ekran hafif yeşil oluyordu labirent gibi koridorlar vardı ve orda bi yerlere ulaşmaya çalışıyorduk. Hatırlayan vardır belki. Sonra o labirent gibi koridorlarda dolanıp duruyordum o biraz beni ürküyordu. Çünkü sadece duvarlarla kaplı labirent gibiydi. Sonundada sanırım o karısının ve çocuğunun öldürüldüğü yere geliyordu. O Bölümlerden ürkerdim açıkçası
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler