Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Satılık bfbc2 cdkey
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar elimde badcompany 2 cdkeyi var 1200 g1 karşılığında satacağım ilgilenen arkadaşlar özelden yazsın.
kullanılmamış kod mu ? normal fiyatından neden ucuza satıyorsun ayrıca ?
Bir hesaba kullandığın key'i satamazsın. Bilgin olsun.
(01-20-2011 02:40 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]kullanılmamış kod mu ? normal fiyatından neden ucuza satıyorsun ayrıca ?

yok kullandığım hesabı vereceğim.

kaan abi geçen gün bir satış oldu bu şekilde arkadaşım bir tanıdıktan aldı msn ve sifre ayrıca gizli soru değişiyor.sorun yok yani Wink
(01-20-2011 02:51 AM)Raplord Yazılan: [ -> ]
(01-20-2011 02:40 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]kullanılmamış kod mu ? normal fiyatından neden ucuza satıyorsun ayrıca ?

yok kullandığım hesabı vereceğim.

kaan abi geçen gün bir satış oldu bu şekilde arkadaşım bir tanıdıktan aldı msn ve sifre ayrıca gizli soru değişiyor.sorun yok yani Wink

o zaman konuyu yanlış açmışsın. Kod satacam demişsin ama sen kod değil account satıyorsun arada büyük fark var.
kod demedim ki kardeş cdkey satacağım accountla birlikte Wink
(01-20-2011 03:38 AM)Raplord Yazılan: [ -> ]kod demedim ki kardeş cdkey satacağım accountla birlikte Wink

cdkey deki key zaten kod demektir =} cd-key'in artık bir değeri kalmamış sen kullandıktan sonra. Gold premium kodu satıyorum ama accounta yüklü account ile veriyorum giib bir şey demek istiyorsun aslında =)
Nese turgay kardeş aklınızda bulunsun yardımcı olursanız sevinirim...
Onun yerine gider oyunu alırım be !
Ya almıyacaksan salak salak yorum yazma sorunlumusun arkadaşım sanki zorla al diyoruz. töbe töbe admin yokmu ya
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler