Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Baget Cambazı !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Aranızda belki bileniniz vardır. Uzun saçı ve sakalıyla bilinen batının en iyi ve en hızlı davulcularından Chris Adler 23 Ekim 1972 ABD doğumlu Lamb Of God'ın bateristidir. Ayak ve kol bileği esnekliğiyle izleyenleri şaşkına çeviren ünlü davulcu Chris Adler, John Campbell ve Virginia Commonwealth üniversitede ev arkadaşı olup bu grubu kurmuşlardır. Grubun kuruluşu 1990 yıllarına kadar gitmektedir.

Video :

http://www.youtube.com/watch?v=Hw7zYploB...re=related
etkileyici Big Grin
Hayatta en sevdiğim baterist Joey Jordison

Bu arada arkadaşlar okulda müzik grubu kuracağız(Metal).Allah nasip ederse ileride çok tanınmış olacağız.Bir tek solistimiz eksik.2 elektro(ben de varım içlerinde)gitar ve bass gitar.1 baterist.Dj,klavyeci.

Grubun kurucu baş üyesiyim.Amblem ve isim bana aittir.
Grup ismi=

FALCON
Ho şimdiden. Bu herifte fena değil benim idolümdür kendisi Smile
Joey sadece kendi alanında ünlü olduğu için bu kadar çok göz önünde parlatıyorsunuz onu. Bana göre o kadarda iyi bir baterist değil. Sadece gösteriş ve ruhsuz çalmaktan ibaret. Nu-Metal'le özleşmiş bi baterist o.Diğer tüm türler olsun bütün Eserlere yorum katıcak kadar bi baterist değil bana göre. Chris Adler veya Dave Lombarda Joeyden daha iyi bana göre. O sadece kendine yakışanı yapıyor. Şuan bütün dünya joey'in bir jazz grubunda çalıcağını düşünseler inanmazlar. Çünkü o sadece kendi alanındakini yapıyor. Ama diğerleri öyle değil. Benim şahsi görüşüm.

Bu arada video çok güzel olmuş hourglass'ı çaldığını görmemiştim güzel paylaşım. Chris'in en sevdiğim yönü videoda 1:25'te crosslara bakarsanız ayak vuruşları sabit 8 lik veya 16 lık nota değerinde takır takır çalmıyor. Onun o özleşmiş cross vuruşları sanki 8 lik notadan 32 notaya geçermiş gibi vurması. Bunu müzik bilenler iyi anlamışlardır böyle yorumlayınca anlayan olmaz pek Big Grin
haklısın Smile ama ne olursa olsun favorim bu adam DOST
Referans Adresler