Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Banlananlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hergün ilk konuyu açacağım Smile

Evet arkadaşlar bugün çok fazla Türk ban yemiş hoşuma gitti Smile

aralarında

kekuri61, iratuss,xrebeljust,xiratus

gibi yüksek levellar var Smile

devamının gelmesi dileğiyle
http://warrock-stats.com/index.php?site=lastbans
Asıl bomba bu 18.01.2011 tarihli banlananlar listesinde bir çok türk var ve yüksek lv li arkadaşlar benden demesi victory.gif
(01-18-2011 10:51 AM)raynhard Yazılan: [ -> ]Asıl bomba bu 18.01.2011 tarihli banlananlar listesinde bir çok türk var ve yüksek lv li arkadaşlar benden demesi victory.gif

Allah allah Big Grinyandan.gifyandan.gif

O zaman heyecan yaptıım Big Grin
Oyunun kasması geçerse ancak güzel bir oyun olur.
Bu gece mi bizim türkler banlanıyor 0.o
(01-18-2011 11:37 AM)Breezy Yazılan: [ -> ]Oyunun kasması geçerse ancak güzel bir oyun olur.

oyunun kasması senin bilgisayarından kaynaklanan bişey. Sonuçta oyunu çalıştıran bilgisayar. Oyunla ilgili problem yok. En son grafiklerde oynuyorum hiç bir kasma yaşamadım şuana kadar. Hatta Anti-Alising'i 4x yaptım hiç bir tır tık yok. HD gibi grafikler Tongue Tongue

Devamının gelmesi dileğiyle. Yüksek lvlli karakterlerin g.... o kadar çok kalkıyorki. 'Sen kimsinde bana kafa tutuyon' veya 'atın lan şu herifi hack/wh' gibisinden ezikçe laflar ve onları salak arkadaşlarının odadan masumları atması gibi bir çok şerefsiz soysuzların bütün emekleri boşa giderde allah daha beterini verir inşallah.
(01-18-2011 12:08 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]
(01-18-2011 11:37 AM)Breezy Yazılan: [ -> ]Oyunun kasması geçerse ancak güzel bir oyun olur.

oyunun kasması senin bilgisayarından kaynaklanan bişey. Sonuçta oyunu çalıştıran bilgisayar. Oyunla ilgili problem yok. En son grafiklerde oynuyorum hiç bir kasma yaşamadım şuana kadar. Hatta Anti-Alising'i 4x yaptım hiç bir tır tık yok. HD gibi grafikler Tongue Tongue

Devamının gelmesi dileğiyle. Yüksek lvlli karakterlerin g.... o kadar çok kalkıyorki. 'Sen kimsinde bana kafa tutuyon' veya 'atın lan şu herifi hack/wh' gibisinden ezikçe laflar ve onları salak arkadaşlarının odadan masumları atması gibi bir çok şerefsiz soysuzların bütün emekleri boşa giderde allah daha beterini verir inşallah.

warrockta anti-aliasing mi var
(01-18-2011 12:18 PM)tolgaergün Yazılan: [ -> ]
(01-18-2011 12:08 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]

warrockta anti-aliasing mi var

Nvidia Control Panel'inden ayarladım.
18.01.2011 Ban Listesi Türklerle Rekor Kırıcak Smile Smile
Hele şükür Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler