(01-17-2011 10:17 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]evet eskiden estergon,islam bu klanları hatırlıyorum yani 1 sene önce felan çok eski değilim 
merak etme estergonda o kadar eski değil 2 senelik clan.bu arada bu estegon63 başkabir warrock forumunda pkk sempatizanlığı yapan eleman değilmiydi.bu söylediğimi yalanlayacak yada destekleyecek arkadaşlardanda yorum bekliyorum
(01-18-2011 12:29 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ] (01-17-2011 10:17 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]evet eskiden estergon,islam bu klanları hatırlıyorum yani 1 sene önce felan çok eski değilim 
merak etme estergonda o kadar eski değil 2 senelik clan.bu arada bu estegon63 başkabir warrock forumunda pkk sempatizanlığı yapan eleman değilmiydi.bu söylediğimi yalanlayacak yada destekleyecek arkadaşlardanda yorum bekliyorum
Bunlar heryere yayıldı.Yeniden kurarlarsa clanın adını KCK koyarlar.
(01-18-2011 12:32 AM)TaTy Yazılan: [ -> ] (01-18-2011 12:29 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ] (01-17-2011 10:17 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]evet eskiden estergon,islam bu klanları hatırlıyorum yani 1 sene önce felan çok eski değilim 
Bunlar heryere yayıldı.Yeniden kurarlarsa clanın adını KCK koyarlar.
+1 Bi tane foruma(adını vermiyeyim) PKK sembolü koymuştu profiline
silkroad a yenı basladm ustadım . .
VİP clanı - Neptune server
estergon63 e gelınce ben oyle bırsey duymadım 2 sene oluyor clana gelelı benden once de 3 sene once wardı ama o sekılde bı bılg almadım kımseden.
ayrıca 2 senelık degl benım bıldıgım 5 sene oldu ama ne farkeder kıı hayırlısı olsun . . . sılkroada herkese beqlerıız beyler ona gore <<