Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bad Company 2 Oyuncuları Acil Lütfen Bakın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler ben ea download managerden bad company 2 indirdim orjinal aldım Kaan Topal'dan kendisi yardımcı oldu teşşekürler.Konu şöyle indirme yaparken 2 seçenek geldi karşıma.Biri Battlefield bad compnay 2 diğeri ise battlefield bad company 2 (digital edition) ben digital edition olmayanı seçtim ve Kaan Topal'a sordum ben digital edition olmayanı seçtim bir sorun olurmu diye.Bişi olmayacanığını söyledi ama kendisi dahil indirenlerin digital edition seçmiş.Şimdi ben bu oyunu online oynaya bilirmiyim?Yoksa digital edition mı seçmem lazımı?

Şimdiden Teşekkürler...
Vietnam almadıysan digital edition'u seçmene gerek yok.
Şİmdi fark etmiyo dimi
Yok bunu söylemiştim zaten, ne heyecanlı bir oyuncusunuz siz böyle =)
Aldığını ürünün hakkını verir size Wink
Ben genelde heyecanlıyımdır tanıyanlar bilir her konuda heyecan yaparım.Big Grinİndirme uzun sürüyor değilse indirmicekdim Big Grin ama inmiş oyun bugün fakat online oynarken hata veriyor punkbuster hatası bide warrocktr serverine nası bağlancaz ?
(01-17-2011 09:46 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Ben genelde heyecanlıyımdır tanıyanlar bilir her konuda heyecan yaparım.Big Grinİndirme uzun sürüyor değilse indirmicekdim Big Grin ama inmiş oyun bugün fakat online oynarken hata veriyor punkbuster hatası bide warrocktr serverine nası bağlancaz ?

Punkbuster update et. Yada sitesinden indir punkbuster'ı, programı açtıktan sonra add a game de. Bad company2 yi seç. Seçtikten sonra "Check For Updated" demeyi unutma.

TaTy

BC2 yi genelde biz warrocklive ts3ünde oynuyoruz.Kafana takılan bir soru olursa buyur gel.Punkbuster anti hack programıdır.Nasıl kurulacağınıda anlatırız.
IP : ts3.warrrocklive.com
Port: 5226
Şifre: wrlive
Referans Adresler