Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Metallica Video Arşivi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
vov bu çok iyi oldu 2 saat aramama gerek kalmadı sağolasın Big Grin fade to black ve the unforgiven nothing else matters dinleyin Big Grin
(01-16-2011 09:12 PM)etrq3neral Yazılan: [ -> ]vov bu çok iyi oldu 2 saat aramama gerek kalmadı sağolasın Big Grin fade to black ve the unforgiven nothing else matters dinleyin Big Grin

Usta slow olanları seviyorsan, Mama Said, One, Low Mans Lyric, Loverman, Astronomy ve Tuesdays Gone'ı da tavsiye edebilirim sana.
Unforgiven 2 (Y)
(01-16-2011 09:41 PM)Whiplash Yazılan: [ -> ]
(01-16-2011 09:12 PM)etrq3neral Yazılan: [ -> ]vov bu çok iyi oldu 2 saat aramama gerek kalmadı sağolasın Big Grin fade to black ve the unforgiven nothing else matters dinleyin Big Grin

Usta slow olanları seviyorsan, Mama Said, One, Low Mans Lyric, Loverman, Astronomy ve Tuesdays Gone'ı da tavsiye edebilirim sana.

şu anda dinleyemem ama uygun olduğum an dinlerim tavsiyen için sağol DOST
Aferin sana Mete Big Grin iyi yoldasın Tongue Çok sağol uğraşmışsın güzel düzenlemişsin dostum benden sana bir teşekkür Smile
Ellerine Sağlık ...
bazı albümler eksik olmuş ama olsun. Emeğine sağlık. Ayrıcada Metallica dinleyenlerin çoğu slow şarkılarıyla tanıyor. Bana göre yanlış. Metallica Metal müziğin en büyük devlerinden olduğu için Heavy Metal tarzını yansıtan şarkıları öncelikle dinlemeleri lazım.

Heavy Metal hayatıma ilk Metallica grubunun St. Anger albümüyle başlamıştım. Metallicanın en çok çöken en çok eleştiri alan albümüyle başlamıştım. Sağolsun bir cuma akşamı kız arkadaşım dinletmişti. 10 parçasını filan atmıştı. O günden beri 4 yıldır Heavy Metal dinler internette araştırmalar yapar 40-50 grup dinlerim.

Heavy Metal benim için bir yaşam tarzı olmuş, sistemdeki bütün olumsuzlukların acısını haykırışını Metal dinleyerek atarım. 3 yıldırda elektro gitar çalmaktayım ARTİSTARTİST
(01-17-2011 03:31 PM)TrK1nG88x Yazılan: [ -> ]bazı albümler eksik olmuş ama olsun. Emeğine sağlık. Ayrıcada Metallica dinleyenlerin çoğu slow şarkılarıyla tanıyor. Bana göre yanlış. Metallica Metal müziğin en büyük devlerinden olduğu için Heavy Metal tarzını yansıtan şarkıları öncelikle dinlemeleri lazım.

Heavy Metal hayatıma ilk Metallica grubunun St. Anger albümüyle başlamıştım. Metallicanın en çok çöken en çok eleştiri alan albümüyle başlamıştım. Sağolsun bir cuma akşamı kız arkadaşım dinletmişti. 10 parçasını filan atmıştı. O günden beri 4 yıldır Heavy Metal dinler internette araştırmalar yapar 40-50 grup dinlerim.

Heavy Metal benim için bir yaşam tarzı olmuş, sistemdeki bütün olumsuzlukların acısını haykırışını Metal dinleyerek atarım. 3 yıldırda elektro gitar çalmaktayım ARTİSTARTİST

İyisin hoşsun ama ben kendi beğenilerimi koydum albümlerden, tüm şarkılarını paylaşmadım. Mustaine'nin olduğu tüm şarkıları mı koymalıymışım totos.gif
megadeth dedinmi akan sular durur Big Grin Big Grin

Megadeth hayranlığıyla gelen masraflar Big Grin.

Toplam 150 Lira değerinde büyük boy posterlerle bütün odayı donatmak.

Toplam 75 Lira değerinde en çok satan en çok beğenilen 3 Konser DVD'si.

Toplam 100 Lira değerinde Megadeth Grup tshirt/sweatshirt/bileklik/gitar logosu.

Say say bitmez Big Grin. Megadethle donattım hayatımı. Çünkü o cidden bir hayat ARTİST
Referans Adresler