Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock Char Takas
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
tmm özür arkadaslar chardaki silahlar silinmis bu charda hersey wardı daha düne kdr ne oldu anlamıdım özür...........
anladığım şu charına ortak arıyorsun ve ortağın charınıda istiyorsun gizlisiyle birlikte ? doğrumu
ya ortak istemiyom charı sana vericem sende bana +41 lv char kd iyi dinar cok olan bi charı gizlisiyle vercen
Sen ne saçmalıosun 190 gün gold 190 gün silver o çar takas edilirmi sen kimi kandırıosun 10 milyon k dinarlı çarmı verelim sana yalancı herif Angry
Admin konu kilit arkadaşa ban hesap ops sayfası
http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q...=milchman3
ya degismiyosan istemiyom de allahım kfr etme adi serefsiz...
ya bak char igrenc kd eziq benimde deil gizlisini bilmiyom arkadasın oynamayı bıraktı ondan veriyom ya sizi kandırıyosam allah bin belamı versin .....
(01-15-2011 09:23 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ]ya degismiyosan istemiyom de allahım kfr etme adi serefsiz...
ya bak char igrenc kd eziq benimde deil gizlisini bilmiyom arkadasın oynamayı bıraktı ondan veriyom ya sizi kandırıyosam allah bin belamı versin .....

küfür Etme yalan söylediğin her halinDen belli zaten
ya bi admin gelsin ona charı veriyim görün yalanmı dorumu ileri geri konusmayın benle niye yalan söliyim ya ??? bi admine veriyim
ya kardesim inanmıyosanız ya admin yada güvenilir birini söleyin ona Ö.M atıyım charı ıd pw sini
(01-15-2011 09:42 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ]ya bi admin gelsin ona charı veriyim görün yalanmı dorumu ileri geri konusmayın benle niye yalan söliyim ya ??? bi admine veriyim
ya kardesim inanmıyosanız ya admin yada güvenilir birini söleyin ona Ö.M atıyım charı ıd pw sini

Güvenilir adam benim çarın ops sayfasında itemler gözükmüo
(01-15-2011 09:42 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ]ya bi admin gelsin ona charı veriyim görün yalanmı dorumu ileri geri konusmayın benle niye yalan söliyim ya ??? bi admine veriyim

Ver Bakıyım Benı az çok tanırlar belkı sende tanısırsın oyundan nıckım dumluc4 idi sattım 60 levelde
yalancı bu herif ya 41 i alcak 16 ı vercek
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler