Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: arkadaşlar hepiniz yanlış anladınız :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben yugioh07 kullanıcısıyım."Wr hack yapmak için program" vardı.Herşeyi yanlış anladınız...

O dosyanın içinde W_marien in dosyası vardı.(şimdi diceksiniz "he,sen bizi saf sandın.Baktın banlandın.Kıvırmak için de böyle yapıyorsun" diceksiniz.
Arkadaşlar Allah şahidimdir onu hack yapmak için değil,kış sezonu bittiğinde warrock un içine atacaktım(ne olacağını merak ediyordum.Acaba karlı bölüm mü çıkacak diye.).Olay bundan ibaret dosyanın adını da öyle koydum;ama size yemin ederim ki ve kuran-i kerim üstüne de yemin ederim ki o dosyanın içinde W_marien vardı.

Size açıkca sölüyorum.Hayatta da 3 kez hack kullanmışımdır.O da warrock a ilk başladığım günlerdir.(4,5 yıl önce filandı.)Sonra kullanmadım.Bana inanın lütfen.Ben zaten hack yapmayı da bilmem.

Bir de SS:

[IMG=http://img689.imageshack.us/img689/8365/adszezo.png][/IMG]

Zaten en fazla leveli olan çarım 41 level.Hack ile kassam öbürleri gibi 80-85 level olmaz mıydım.

Warrock Tr üyelerinden ve Warrock Tr ekibinden özür diliyorum...
Karambole ban yemiş Big Grin Güzel kardeşim nie öle dosya adı koyuyosun Big Grin
Ya nerden biliyim böyle olacağını. Ss.gif
Eminim admin anlayışla karşılıyacaktır Big Grin
(01-15-2011 06:44 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Eminim admin anlayışla karşılıyacaktır Big Grin

inşallah.Ban kalkabiliyor mu yoksa kaldırılmıyor mu?
(01-15-2011 06:46 PM)yugioh0707 Yazılan: [ -> ]
(01-15-2011 06:44 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Eminim admin anlayışla karşılıyacaktır Big Grin

inşallah.Ban kalkabiliyor mu yoksa kaldırılmıyor mu?

Admin samimiyetine güveniyorsa kaldırır ama inandırmanda lazım!
Bu seferde masaüstünde hiçbir şey yok. Şüpheli ama bilmiyorum o kadar yemin etmişsin.
(01-15-2011 07:16 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Bu seferde masaüstünde hiçbir şey yok. Şüpheli ama bilmiyorum o kadar yemin etmişsin.

masaüstünde bir şey yoktu.Çünkü warrock kasıyordu.oyun lagdı aşırı derecede.Mesela mesaj yazıodun 3dk sonra çıkıyordu.Ondan masaüstüne girdim.Klasöre girdim.Girince simgeler yok oldu.Yoksa bilgisayarım,çöp kutusu... filan nasıl sileyim?
uğurcan kardeşim 5 yıl önce warrock diye bi oyun yoktu Big Grin
(01-15-2011 09:47 PM)statikkk Yazılan: [ -> ]uğurcan kardeşim 5 yıl önce warrock diye bi oyun yoktu Big Grin

nasıl yoktu.Beta vardı.Zaten bende yaklaşık değer verdim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler