Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nedir Bu Yüksek Levellerden Çektiğimiz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar neredeyse herkesin sorunu.Adam OPK ile yüksek level oluyor sonra gelip hava atıyo Ss.gif
Oyunda da yüksek levelin sözü fazla geçiyor Ss.gif

O kişilere tek dediğim "yüksek level olmuşsun ama adam olamamışsın."

Fakat bu sorunun ortadan kalkması lazım Sad

Biz ne yapabiliriz??
Tek onlar pro ya ondan Big Grin Hepsi aynı büyük leveller diye tek kendileri iyi oynar onları vuranlar hack olur DOST
(01-15-2011 12:10 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Tek onlar pro ya ondan Big Grin Hepsi aynı büyük leveller diye tek kendileri iyi oynar onları vuranlar hack olur DOST

evet Smile
hepsi bigün banlanıcak umarım
bide böyle yüksek lvl'leri bi yere toplayıp çok fena dövesim geliyor.

1- fena adam vurur kd kasarız hemen hack diye yapıştırır oyunlardan atarlardı ya.
2- bu seferde büyük lvllerin ve 3 baklavalı olanların odaya girmiştim. Karşı takımdan birinin pingi 999'du. bende hiç lag yoktu. Aadam benim tp yaptığımı söyledi beni suçladı. bende dedimki sen 999 san benide lag olarak görürsün tp olarakta görürsün dedim. Hadi ordan asıl sen lagsın atın şunu beyler dedi. Takımdaki şerefsizlerde beni attı. Bende pm den adama ana avrat sövdüm.

Ya bu kadar şerefsiz, yalancı, ahlaksız insanların allah bin kere belasını versin !!!
Bunlar her yöne çalışıyor ama Smile Yakında Gm'ler gösterir onlara özelliklerini Smile
Bakalım ne zaman banlanacaklar bu opk ciler Smile
Yüksek Lvl Olmuşlar Adam olmamışlar Türk Gm Olmadıkça Bunlar Banlanmaz
Olabılır ama genel konusmayalım
(01-15-2011 12:13 PM)miyami Yazılan: [ -> ]
(01-15-2011 12:10 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Tek onlar pro ya ondan Big Grin Hepsi aynı büyük leveller diye tek kendileri iyi oynar onları vuranlar hack olur DOST

evet Smile

Kendilerini Pro Zannederler Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler