Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tsubasa Servet [ Galatasaray vs. Şekerspor ]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkansas"daki kuşların ölümleri, bazı balık türlerinin tehlikeye girmesi, rengi değişen nehirlerin ardından; Sabri nin uzaktan gölü Servetin rövaşatası kafaları karıştırıyor doğrusu .-_^
(01-12-2011 05:49 PM)turkixz Yazılan: [ -> ]Arkansas"daki kuşların ölümleri, bazı balık türlerinin tehlikeye girmesi, rengi değişen nehirlerin ardından; Sabri nin uzaktan gölü Servetin rövaşatası kafaları karıştırıyor doğrusu .-_^

bu söz sabri golü atınca ortaya çıkmıştı ill demekki geliştirmişler Big Grin

İlerleyen zamanlarda Kazımda eklenebilir
(01-12-2011 05:49 PM)turkixz Yazılan: [ -> ]Arkansas"daki kuşların ölümleri, bazı balık türlerinin tehlikeye girmesi, rengi değişen nehirlerin ardından; Sabri nin uzaktan gölü Servetin rövaşatası kafaları karıştırıyor doğrusu .-_^

Wink
haha Big Grin tsubasa kuzenim sayesinde biliyorum ps2 de oyununuda oynamıştık captain tsubasa Big Grin
(01-12-2011 05:52 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]bu söz sabri golü atınca ortaya çıkmıştı ill demekki geliştirmişler Big Grin

Ben geliştirdimde.Hakikaten neler oluyor diyorum inanamadım dün akşam maçta gülmekten sevinemedim doğru düzgün. Smile
(01-12-2011 05:59 PM)turkixz Yazılan: [ -> ]
(01-12-2011 05:52 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]bu söz sabri golü atınca ortaya çıkmıştı ill demekki geliştirmişler Big Grin

Ben geliştirdimde.Hakikaten neler oluyor diyorum inanamadım dün akşam maçta gülmekten sevinemedim doğru düzgün. Smile

internette rastladım tam kalenin arkasında bulunan kameraman servet vuruşu yaparken resim çekmiş. Komik yanı servet ve kameraman aynı doğrultuda ama top aslında gayet doğrusal değil saçma sapan gidiyor vede ona rağmen gol oluyor =D
(01-12-2011 05:59 PM)turkixz Yazılan: [ -> ]

Aynen Big Grin
yandan.gif süperr culio süperr yandan.gif
Referans Adresler