Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Türkler Dünyaya 2. kez hükmedecek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Konu Yanlış Yerdeyse Adminler Kusura Bakmayın Lütfen Taşıyın Ve Sıkılmadan Okuyun Videoyu Kesinlikle İzleyin Güzel Olmuş...

türkler dünyaya 2 kes hakim olacak.
hadis-i şerif " Türkler dünyaya 2 kez hükmedecektir"

ünlü bir kahininde tahminleri arasında "müslüman bir devlet dünyaya hakim olacak" 2043

http://haber.mynet.com/detay/foto-analiz...ber-baslik

ben kıyamet ile ilgilide Türklerin bir parmağı olacağını düşünüyorum.

hadis.

"Türkler size dokunmadığı sürece sakın sizde Türklere dokunmayınız!"

"Sizler Türklerle çarpışmadığı sürece kıyamet kopmayacaktır!"

"Allah ın doğuda bir ordusu vardır ,onun adını Türk koymuştur kendisine baş kaldıranlar dan işte onlar vasıtasıyla intikamını alır"
burada biz sanki Allahın askerleriymişiz gibi mesela bizans imparatorluguna hz muhammet islama çağırmıştı ama kabu ledilme di ve bizansı Türkler çökertti

"Türkler dünyaya iki kez hükmedecektir" birincisi oldu sanırsam

VİDEOYU KESİNLİKLE İZLEYİN SONRA SAÇMA YORUMLAR GELMESİN

http://www.izlesene.com/video/turkler-du...ak/1228752
Teşekkürler. Türkiye.
ALINTIDIR...

Benim yorumum Bu Videodaki Hadis arap müslümanlaraydı ve onlar Türklerle çarpıştı kıyamet kopucak kaçış yok.Bizler dünyaya 1 kere hakim oldu Osmanlı Devleti zamanlarında demek 1 kere daha olacak
İlginç ama pek olabileceğini düşünmüyorum açıkçası .. Saf Türk nerde bu günlerde Smile
Olacak zaten ileri zamanlar da değişecek bir çok şey bana da öyle geliyor + duyumlar falan ama bu kadar şeyler olacağını hiç zannetmiyorum yeni bir din doğması falan. Sadece 1 din vardır o da Müslümanlık.
Bu milleti yıkmak için sadece 1 yol var. Bizim inancımızı bitirmek. İnancımız bittiğinde bizde biteriz. İnşallah inancımız bitmez de ; o günleri görebiliriz.
Tüm dünya zaten bundan korkuyor.Bunun için de düşmanlarımız bizim şanlı tarihimizden esinlenerek dünyaya hakim olmayalım diye bize bizim tarihimizi kötü göstermeye çalışıyorlar.Show TV de çıkan dizinin bütçesinin ne kadar büyük olduğunu bunun boş yere harcanmadığını bilelim!!!Bizim kültürümüzle alakası yoktur bu dizinin.Bu zihniyetlerin amaçlarına ulaşmalarına izin vermeyelim EY TA MALAZGİR OVASINDAN YÜRÜYEN TÜRK EVLADI!!
olacaz tabiki yeni dönem baslıyacak ne kadar sanlı bir millet olduğumuzu bir defa daha kanıtlayacağız gavurlara Smile))
zor ama umarım oluruz türk geçnleri yani bizler tembelleştik özenti olduk herkez için geçerli değil tabi diğer ülkeler istediklerini yapıyorlarlar
(01-12-2011 05:08 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]zor ama umarım oluruz türk geçnleri yani bizler tembelleştik özenti olduk herkez için geçerli değil tabi diğer ülkeler istediklerini yapıyorlarlar

Çok doğru özentilikden kaçın kendiniz olun soytarı değil kral olun.Şu dünyada tarihimiz, kültürümüz ve dinimizi araştırın.Bu zamanda lider olmak sözünü dinletmek okumaya bağlı, okuyun ve vatana millete hayırlı olun.Şuan durumumuz pek iyi değil ikdidarın başındakilerden bahsediyorum belkide birgün Türk alemi kendine gelicek zamanı belli olmasada Atalarımıza yakışır şekilde davranalım benim derdim sadece 'k' harfi yerine 'q' harfi kullanan soytarıların ve bunlara benzeyen soytarılara SENİN KLAVYEDE O HARFİ YAZMANI SAĞLAYAN Bİ ATAN VAR ONA YAKIŞIR DEĞİLSEN ONUN OLMAMASINI İSTİYORSAN ÖL ÇÜNKÜ O OLMASAYDI SEN DOĞMICAKTIN...
Bir ırkı milleti yokediceksen önce dini sonra dili ve sonra herşey domino taşı gibi

Türk milletinin milli dili ve milli benliği bütün hayatında egemen ve esas kalacaktır. (1933)
(M.K.Atatürk) Yorum: Sizce kalıyor mu ?
ilginç...............
Referans Adresler