Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sabırsızlıkla beklenen video'm! :P ^^
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet arkadaşlar bugün mariende Engineer/Sniper ile 3*-* gibi bir skordan sonra esterq000n nickli arkadaş bana video çekerken Sniper ile 20 adam vuramayacağımı söyledi...

Ve "vurabilirsen hesabımı sana vericeğim" dedi.. (= Bende bunun üzerine video çekmeye karar verdim.

Hem o iddia üzerine hemde bazı kişiliklerin şüpheleri için çektim bunu.

xFire'da ki 3 gb'lik videoyu upload etmeyi beklemiyeceğim için videoyu movie maker'a attım ve sonra videoyu farklı kaydederek boyutunu 3 gb'den 45,5 mb'ye düşürdüm. Kaliteside düştü haliyle..

Şunuda belirtiyimde arkadaş hesabını vermemek için bahane aramasın. Bana 20 adam vurunca hesabını vericeğini söylediğinde Ss almadım. Çünkü takmadım. Ama sonra bunun gerekli olduğunu düşündüm ve yaptım. Dolayısıyla dediğine dair tek kanıtım Semih'tir. (= O da odadaydı. Yani ben demedim demek için ona koz veriyorum. Hesabını seviyorsa ve nasıl bir insan olduğunu kanıtmalak istiyorsa "ben demedim" der. Sorun olmaz. (=

Son hatırlatma. Big Grin Video'da ki hesap bana ait değildir. Klandan arkadaşıma aittir. + Amaç 20 adam öldürmek olduğu için.. Son tur 5 adam vurdum baştan başlamamak için. O da bir yetenek. Big Grin 7 kişiden hızlı davranarak 5 kişi vurmak. Tongue

İyi seyirler, sıkılmadan izlerseniz arada güzel bir vuruşum var zıplayarak. Onu beğendim. Big Grin

MegaVideo
Bizim konuşmalar gözükmüyor Allahtan Big Grin
Neyse aldınmı charı bari D:
Ahuaha kalite düştüğü için öyle oldu yoksa hala duruyor kalitelisi. Big Grin Gün gibi ortada! Big Grin Tongue

+ Sanmıyorum ama belli de olmaz. Big Grin
Bi Yerden sonra yüklemiyor videoyu sitemi dandüq nedir Ss.gif
Arkadaşım videoda sorun var başka yere koy lütfen bende açılmıyor izleyemiyorum...
tebrikler kardeşim çar benim xdddddddd
O kanlar ve slotlar nasıl oluyo Ss.gif
Tebrikler.
Elemanın biri 3 awf de ölmedi.Big Grin
Tebrikler.
Referans Adresler