Beyler 2 saat önce cadoroya girdim h4ciyatmaz l3ygoldman falan hack diyor küfür falan ediyorlar yok diyorum inanmıyorlar canımı sıkıyor bırakacam bu yüzden oyunu adam oynamayı bılmıyor oynamayı bilene laf atıyor bunlar ne biçim insanlar ya.
Salla bugun pre+scorpion+tmp aldım herkes hack diyor gül geç.Bırak onlar günaha girsin cevap bile verme kendi hallerinde takılsınlar

Kafayı yemek üzereyim.2 oyun oynayayım dedim mariendeyim 7-0 yapınca adamın biri oylama başlattı direk ''hacq yyy beylerrr '' ve sorgulamadan direk y dediler atıldım yemin ederim monitörü kıracaktım ya

(01-11-2011 12:18 AM)s1lencer06 Yazılan: [ -> ]Kafayı yemek üzereyim.2 oyun oynayayım dedim mariendeyim 7-0 yapınca adamın biri oylama başlattı direk ''hacq yyy beylerrr '' ve sorgulamadan direk y dediler atıldım yemin ederim monitörü kıracaktım ya 
öyle olduğu zamanlarda deliricek gibi oluyorum.tamda üstüne hep kardeşim gelir o anlareda yanıma.sinirimi ondan çıkarıyorum

Oyunun suyu çıktı iyice bırakma zamanı geldı bence

(01-11-2011 12:18 AM)s1lencer06 Yazılan: [ -> ]Kafayı yemek üzereyim.2 oyun oynayayım dedim mariendeyim 7-0 yapınca adamın biri oylama başlattı direk ''hacq yyy beylerrr '' ve sorgulamadan direk y dediler atıldım yemin ederim monitörü kıracaktım ya 
senin gibi böyle sorunları bende diğerleride çok yaşıyordur. Gerçektende katil olma sebebi. Böyle aptalca şeylerde insan çok deliriyor
Alıştım artık ben.Warrock'ta bu tür şeyler artık normal geliyor bana.
evet ya öyle yapanlara sorgulamadan y diyenlere hacklerden daha çok kızıyorum
Beni atıcak adamı ben ...

takma kafana olur böle arada

katılıoyorum arkadşa banada cok oldu bosver gül geç cevap vermeye değmez