Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bol Bol Hack İfşa'sı Yapalım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar hepinizden bir ricam olacak. Oyundaki OPK Hackleri banlamak için hepsinin SS'ine veya videosuna ihtiyacımız var. Elimizde 30 küsür kişi ile ilgili kanıt var vede bunlar bu hafta içi banlanacaklar ama dışarıda bir sürü kişi var. Lütfen oyunda gördüğünüz TÜM HACK YAPANLARIN SS VE VİDEOLARINI ALINIZ.

Bu kanıtları lütfen forumda yenilenen Hack İfşa bölümüne açınız. Yeterli kanıt bulunduğu taktirde hepsi sırasıyla banlatılacaktır. Ne kadar çok SS koyarsanız o kadar çok kişi banlanacaktır.

Lütfen ben koysamda banlanmıyor tarzında triplere girmeyelim vede zor değil sizi OPK ile öldüren adamın SS'ini alıp foruma koyun. Ban işlemiyle ilgili raporları bu hafta içinde açacağımız duyuru konusu ile sizlere aktaracağız tekrardan.

WTR Ekibi

TaTy

Boş işlerle uğraşmayın ya gelin bad company 2 ye adamım
Benim foruma koyduklarım %100 kanıtlı Smile onlar çok fena işe yarar
Benimde koyduğum bir sürü video var onlar için tekrardan ticket atılcakmı bazıları hala ban yemedi
(01-09-2011 12:28 AM)TaTy Yazılan: [ -> ]Boş işlerle uğraşmayın ya gelin bad company 2 ye adamım

memo var bir bildiğimiz =)

(01-09-2011 12:32 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Benim foruma koyduklarım %100 kanıtlı Smile onlar çok fena işe yarar

seninkileri zaten ayırdım. Daha önce yayınladıklarınızı koymayın zaten yeni adamlarınkini koyun ayrıca levelın kaç olduğunun önemi yok.

(01-09-2011 12:34 AM)Audaz Yazılan: [ -> ]Benimde koyduğum bir sürü video var onlar için tekrardan ticket atılcakmı bazıları hala ban yemedi

onlarıda sitede zaten üst tarafta tutuyorum. Ticket atılmayacak başka bir sistem uygulanacak. Onu hafta içi açıklayacağım.

Tek isteğimiz daha fazla kişinin kanıtı
Alper Ve Turgay başarılar Diliyorum.

Sherlock

Konularınızı bekliyoruz. victory.gif
Çok güzel hareketler bunlar Turgay tebrik ediyorum seni canı gönülden...
En son aldığım haberlere göre bi odada 3-4 hacker falan oluyomuş. Doğru mu? Smile
Benım Elimde 4Tane VAr Onları Koyayım Bari Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler