Selam arkadaslar bu konuyu açtığıma bakıpta yeni zannetmeyin 1 bucuk yıl gibi bi ara vermiştim oyuna tekrar oynamaya karar verdim eskisi kadar seri olmasada
belki aranızda tanıyanınız vardır adım bugra 17 yasıdayım eskiden çok charım vardı ama herkesin tanıdı wr99999.. diye bi hesabım vardı onla tanırlar

) 78TP ve LoS clanlarında bulundum ve simdide aranızdayım

NickinDen hatırladım Senı.. beni hatırladınmı dumluc4 'idi nickim sattım charımı 60 levelde
hiç yabancı gelmiyorsun ama coğu kişiyi hatırlamıyorum bizimkilerden onur yeniceli vardı onunda nickini hatırlamıyorum reis58 vardu ruhi çok kisi vardı görsem hatırlarım belki

(01-08-2011 03:05 PM)Bugra Yazılan: [ -> ]hiç yabancı gelmiyorsun ama coğu kişiyi hatırlamıyorum bizimkilerden onur yeniceli vardı onunda nickini hatırlamıyorum reis58 vardu ruhi çok kisi vardı görsem hatırlarım belki 
Evt Bende o clandaydım (los califas) re1s58 ruhı abi askerde suan, yanlış bilmiyorsam gelmesine 35 gün kaldı.. onur abinin nickdie yanlış hatırlamıyorsan lpride58l di galiba oda sattı charını
Tesekkurler
Ruhi abi baslicak mi yeniden biliyor musun
(01-08-2011 04:27 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ] (01-08-2011 04:02 PM)Bugra Yazılan: [ -> ]Tesekkurler
Ruhi abi baslicak mi yeniden biliyor musun
Evet BaşlıyaCam Dedi
Guzell

) selamimi soylersin gorusursen banada ulassin mutlaka

Herkesede tesekkur ederim (: