Gıcık oldum ya herkes hack dedi bugün bana odalardan atmaya çalışıyorlar.ARKADAŞLAR ŞÜPHESİ OLAN HERKESE TW AÇARIM.Beni bilen bilir işim olmaz öyle şeyler ile.Valla nefret ettirdiler oyundan.İyi oynayınca hack olunuyor.!
Neden takıyorsun ki ? Sallayacaksın

Adamlara bene gıcık kapıyorum.Atıyolar yabancılarla A.I chanel oynuyorum yada türklerle oynuyorum

salla gitsin ezikler camur atmaktan hoslanır....
Diyen Türk zaten yabancı adam daha iyi

Evet beyler aslında bunu benim gibi bir çok profesyonel yıllardır emek vermiş insanlar yaşamıştır. 4 e 1 veya 3 e 1 kalınca sen önüne çıkan herkese arkadan süpriz yaparsın veya hepsini taktiksel olarak alırsın, Ya 'WH' derler Yada 'hack' diyip seni odadan bile atarlar. İyi oynayınca hiç bir insan yediremediği için hack diye suçlama atar. Ben bunu çok yaşadım ve böyle cahillerin allah hak ettiğini verir inşallah diyorum !

. Ve iyi oynayıpta suçsuz yere odadan atılmak ise insanı tamamen çıldırtıyor.
(01-08-2011 11:38 AM)TrK1nG88x Yazılan: [ -> ]Evet beyler aslında bunu benim gibi bir çok profesyonel yıllardır emek vermiş insanlar yaşamıştır. 4 e 1 veya 3 e 1 kalınca sen önüne çıkan herkese arkadan süpriz yaparsın veya hepsini taktiksel olarak alırsın, Ya 'WH' derler Yada 'hack' diyip seni odadan bile atarlar. İyi oynayınca hiç bir insan yediremediği için hack diye suçlama atar. Ben bunu çok yaşadım ve böyle cahillerin allah hak ettiğini verir inşallah diyorum !
. Ve iyi oynayıpta suçsuz yere odadan atılmak ise insanı tamamen çıldırtıyor.
aynen düşünüyorum

26-3 oynarken atmışlardı delirdim