Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Selamlar ~ Windows 7_Combomax
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Selamın Aleyküm Arkadaşlar uzun bi süredir aranızda yoktum . Zaten oyunuda bırakmış durumdayım. Başım sıkıştı ve yardım almak için tabi ki WTR ailesine danışmak istedim Smile

Gelelim sorunumuza ;

Yaklaşık 6 aydır windows 7 starter kullanıcısıyım ve Eskiden XP'de kullandıgım Pikatel Combomax modem driverini Windows 7'ye kuruyorum. Kurulum sonunda hata vermesıne rağmen internete girebiliyorum ancak yavaş. Çünkü Modemımın uyumlu olduğu işletim sistemine uymuyor(Windows XP/Vista/Linux) . Acaba sadece Bu driverler için hazırlanmış özel bir internet sitesi biliyormusunuz ? Veya Windows 7 için uyumlu olanı varmıdır ?

Yardım eden herkese teşekkürler. Konuda bilgisi olmayıp cevap yazamayan kişilerede teşekkürler.
bendede pikatel combomax var vistadan win 7 ye geçince driverini bile kurmadım internette bi problem yok. microsoft update yapmayı dene zaten sen driver yüklememişsen windows kendiliğinden yükler.

bu arada DNS'yi;
4.3.3.2
208.67.220.220 yapmayı dene.

ben DNS otomatikteyken internete bile bağlanamıyorum belki sendede aynı problem vardır.
Servisi varsa servisini ara buralarda uğraşma Smile
(01-07-2011 11:22 PM)samanyolu2008 Yazılan: [ -> ]Servisi varsa servisini ara buralarda uğraşma Smile

en mantıklısı zaten sen modemin driverini yüklemesende internete bağlanabilirsin bende öyle oluyor Big Grin ama bir zararı olabilir.
Modem in usb değil dimi ? eğer Usb modem değilse zaten driver a gerek yok çünkü kullanıcı adın ve şifren hala kayıtlı olduğu için modem de internete girebiliyorsun Lan kablosu ile bağlanıldığı için bilgisayara Driver İstemiyor.Kısacası yavaşlık Modem Driver ın dan değil Teknik Destek almayı dene İnternet sağlayıcından.

Eğerki Usb ile bağlıysan Modem e Yazdıklarımı Dikkate alma Smile
Hoşgeldin cengo.
Referans Adresler