Oyunun durumu belli fazla söze gerek yok. Oyunu bırakan yüzlerce insan olduğu için 6 Şubat buluşmasının sönük geçeceğine karar verdik vede finanse etmekten zorlanacağımıza inanıyoruz. Zaten geçen yıl bile 70 kişiye rağmen giderleri zor karşılamıştık bu yıl hepten zorlanacağımıza eminiz. Oyununda tadı tuzu yok. Bu sebeble bu yılki buluşmayı iptal etme kararı aldık. Oyunun gidişatına göre belki ilerleyen aylarda yapılabilir ama bu konuda kesin bir şey yok. Sadece gelecek sorulara istinaden böyle bir açıklama yaptım. Şuanki düşüncemiz bu buluşmayı ertelemek değil iptal etmek yönünde ama zaman ne gösterir bilemeyiz ama bu kış döneminde buluşma olmayacak.
En doğru kararı verdiniz Turgay. Şu an oyun oynanmaycak duruma geldi
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, Yaza doğru düzelirse bunun şerefine bi buluşma yaparız daha canlı,heyecanlı geçer.
En sağlıklı karar

(01-05-2011 12:08 AM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]En doğru kararı verdiniz Turgay. Şu an oyun oynanmaycak duruma geldi
Katılıyorum
Gelecektim ben ya

Ne yalan söyleyim katılmak istiyordum ama 1 gün bile benim için kâr bu aralar

Yaz aylarında denize yakın bir yerde yapılırsa daha iyi olur su savaşını gerçek anlamda yapabiliriz belki duy beni sayın EMEK

(01-05-2011 11:44 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]besiktas denize 0dı =DD
Ama orda oynanmaz

şöyle şile taraflarında olsun k2 sponsor olarak su balonu ayarlasın 5 bin tane