Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: K2 Network Resimler xD
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Neo xD

[Resim: mattnorton1.jpg]

K2 Network' ün sahipleri xD

[Resim: aa71.png]

Maximus , Ares , Genio xD

[Resim: 300360171.jpg]

Nemico ile napalm konusurken Big Grin

[Resim: 1003668p1.jpg]

Ufak bir Röpartaj kesiti buldum. K2 Network un CEO su ile. ( Geçenlerde Türkiye gelmiş. )

K: Firmanızın yeni çıkardığı WarRock isimli oyun hakkında neler söyleyeceksiniz?

J: WarRock oyunu, Battlefield 2 ve Counter-Strike oyunlarının birleşimi gibi düşünülebilir. Hardware gereksinimleri çok düşük fakat bu gereksinimleri zorlayacak kadar iyi grafiklere sahip olacak. İşin en güzel yanı ise insanlar bu oyunu oynamak için para vermek zorunda değiller. Oyun tamamen bedava olacak. İsteyen Bronz, Gold, Premium üyelik sistemleri gibi üyeliklerden yararlanıp ek parçalara sahip olabilirler. Oyun yakın zamanda çok popüler olacak. Tüm cafelerde oynanıp tüm insanlar tarafından konuşulacak diye düşünüyoruz.

[Resim: joshuaroportaj1.jpg]

Veee Son olarak yeni Gm. SmileSmile

[Resim: muonlineav01.jpg]

Dip Not : Resimler K2 Network ten alıntı. Fakat İsimleri attım , şaka amaçlı gerçeğe bağlamayın :F
hahah sonuncusu güzel Big Grin
=)) yeni gm türkiyenin ultra mega starına ne kadar benziyo =)) arkadaşlar dikkatimi bişey çekti k2 network çalışanlarının çoğu sakallı ve kilo olarak ortalamanın üstündeler sanırım oyunla uğraşmaktan eve gidip bi traş bile olacak vakitleri yok Big GrinBig Grin
(02-01-2010 01:23 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]=)) yeni gm türkiyenin ultra mega starına ne kadar benziyo =)) arkadaşlar dikkatimi bişey çekti k2 network çalışanlarının çoğu sakallı ve kilo olarak ortalamanın üstündeler sanırım oyunla uğraşmaktan eve gidip bi traş bile olacak vakitleri yok Big GrinBig Grin

Kilolarının nedeni fast foot Big Grin

Orda Sosisli ve hamburger'den başka birşey yemiyorlardır emin ol Big Grin
(02-01-2010 01:24 PM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]
(02-01-2010 01:23 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]=)) yeni gm türkiyenin ultra mega starına ne kadar benziyo =)) arkadaşlar dikkatimi bişey çekti k2 network çalışanlarının çoğu sakallı ve kilo olarak ortalamanın üstündeler sanırım oyunla uğraşmaktan eve gidip bi traş bile olacak vakitleri yok Big GrinBig Grin

Yha hadi onlar full fast food yiyor ben niye böyleyim abiii Big GrinBig Grin
3. resimde 2. kişi pixel
(02-01-2010 01:25 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(02-01-2010 01:24 PM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]

Yha hadi onlar full fast food yiyor ben niye böyleyim abiii Big GrinBig Grin

sporla uğraş .
1 ay box yap 10 kilo verirsin Big Grin
kendimden biliyorum .
(02-01-2010 01:26 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]3. resimde 2. kişi pixel

bende nerde gördüm bu zatı muhteremi diyorum yazınki ss tenmiş Big GrinBig Grin nereli acaba pixel ?? =) kaç yaşında ? Big Grin hepsi muamma ama pek yaşlı durmuyo taş çatlasa 28 Smile
(02-01-2010 01:26 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]3. resimde 2. kişi pixel

muhtemelen yanındakilerde diğer gm ler .
fakat aralarında bir kız olması lazım Big Grin
neo ile rage aşk yaşıyor sanırım Big Grin
K2Pixel tamamiyle Türk diymi ? Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler