(01-03-2011 10:13 PM)Burak KANDÖKER* Yazılan: [ -> ]Merak etmeyin az kaldı.Umarım bir kaç gün içerisinde güzel bir haberim olucak sizlere.
(l3erdushleader'in gerçek sahibini tanıyorum o charda başkası var ve sahibi opk yaptığını bilmiyor yani opk yapan gerçek sahibi değil online olduğunda kendisini uyarıcam)
uyar dostum da geç oldu biraz :/ haber ne

iyi bari

bende merak ettim şimdi şunlar banlansa hack kalksa en iyi fps oyun warrock bana göre
Bu kadar ihmalkarlık normal değil zaten adamların bu konuda bence bildiği birşey var ki bu kadar boş bırakıyorlar piyasayı dikkatimi çeken birşeyi paylaşıcam önceden admin afk odalarına girdimi afk ları level düşürürdü her ffa odasına bakardı odaları patlatır gerekeni yapardı bilhassa Admin-kronos fakat uzun zamandır adminlerin bu odaları boş geçtiklerini girmesiyle çıkmasının bir olduğunu ne oda patlattığını nede level düşürdüğünü gördüm (3-5) kişi hariç) Adminlerin bir bildiği var demekki bu kadar başı boş bırakıyorlar oyunu . Ben gerekeni yakın zamanda eksiksiz yapıcaklarına inanıyorum En azından powerlevelleri Banlama ve düşürme gibi ...
hiç kimseye bişey olmayacak boşuna konuşuyoruz. Sadece kendimizi rahatlatmak adına bunları konuşur durruruz. Adamlar para aldıkları adamları hiç bir şekilde banlamayacaktır. Kaldı ki dikkat çektiğiniz isimler arasındaki frankcadillac için biraz araştırma yaptım tanıdığı adminler var olduğunu ögrendim. banlansa da açılır onun karakteri deniliyor. dediğim gibi boşuna çırpınıyorz gbime geliyor
(01-03-2011 10:21 PM)Burak KANDÖKER* Yazılan: [ -> ]Biraz merak edin sadece çok büyük bir gelişme olucak.Bu kadarı yeterli olsun şimdilik 
Merak etmedim değil şimdi ; umarım olur.
amma saçmalamışsınız frankcadillcac kim? adminleri tanıyomuş peh ufak atsın civcivler yesin.bu arada bu powerlevelleri koyarken bi clanı pas geçiyorsunuz made in turkey clanının hepsi powerlwl ki bunları buraya koymak bişi değiştirmiyor.
evet şimdilik banlamıyo para kazandığı (çocukları),direkt banlarsa nasıl para kazanacak dimi

vakti geldiğinde yani k2 doydugunda köküne kibrit suyu..telaş yapmayın